Cel mai mare regret al lui Corneliu Vadim Tudor. A plecat cu el în mormânt

Vadim Tudor a fost unul dintre cele mai controversate personaje din țara noastră. Europarlamentarul a șocat pe toată lumea cu moartea lui, la care nimeni nu se aștepta. Detalii impresionante ies la iveală chiar și acum, precum regretul cu care a plecat dintre noi.

Ce regret avea Vadim Tudor
Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a șocat o țară întreagă. Tribunul a ajuns de urgență la spital, după ce nu mai putea respira. Medicii au încercat să îl stabilizeze, resuscitându-l mai bine de două ore, dar nu au mai putut face nimic pentru el, pentru că a intrat în stop cardiorespirator de 21 de ori.

Politicianul a fost iubit și urât de milioane de români, însă părerile au fost împărțite tocmai pentru că a fost un personaj complex, care a atras atenția cu fiecare apariție publică. Mulți l-au considerat un geniu, alții l-au criticat pentru firea lui excentrică, însă puțini l-au cunoscut cu adevărat.

Tribunul Vadim Tudor nu accepta pe oricine în preajma lui și avea un cerc restrâns de prieteni, format din oameni de seamă, exact ca el. Nu vorbea despre lucrurile personale cu toată lumea și nu avea încredere în mulți oameni. De la cei mai apropiați aflăm că Vadim a plecat în mormânt cu un mare regret.

Deși Dumnezeu l-a înzestrat cu două fete, se pare că Vadim și-a dorit mereu un băiat. Ar fi vrut să aibă un urmaș, care să îi semene și să ducă tradiția mai departe.

„Și-a dorit enorm un băiat. Acesta a fost marele lui vis, iar la bătrânețe s-a transformat în cel mai arzător regret. Și-a iubit enorm fiicele, le-a idolatrizat, dar își dorea pe cineva care să îi ducă numele mai departe, pe care să îl formeze după chipul și asemănarea sa. După ce soția a rămas însărcinată a doua oară, Vadim a fost convins că va avea băiat. Așa spunea tuturor. Mai apoi, a fost nevoit să accepte realitatea și a încetat să mai spere”, a declarat un prieten de-ai acestuia, pentru CANCAN.ro.

Vadim și-a prevestit moartea
Familia spune că Tribunul Corneliu Vadim Tudor și-ar fi presimțit moartea. În ultimul său an de viață ar fi spus de multe ori că nu mai poate, că se simte rău și că sigur va pierde lupta cu viața.

Chiar înainte de a ajunge la spital, marele Corneliu ar fi auzit cucuveaua cântând, de unde și-ar fi dat seama că ceva rău avea să i se întâmple. Și-a presimțit moartea, pentru că, doar câteva ore mai târziu, a decedat. Soția sa nu a luat în seamă ce spunea acesta înainte să moară, dar mai apoi a realizat că tribunul avea dreptate.