Adevarul despre sotia cu 20 de ani mai tanara a lui Mircea Radu. Ce meserie are Raluca

Mircea Radu este unul dintre cei mai ravniti barbati din Romania. In urma cu sase ani, prezentatorul TV si-a gasit fericirea in bratele unei tinere din Botosani, dupa mai multe relatii esuate. Au impreuna doi copii si sunt o familie fericita.

Mircea Radu este casatorit cu Raluca Olaru, iar impreuna au doi copii. Cei doi si-au unit destinele in anul 2013, iar cununia civila a avut loc in comuna Stefanesti din Botosani. Atunci, evenimentul a avut loc in sufrageria socrilor mici, departe de ochii curiosilor. Din mariajul lor au venit pe lume doi copii: un baiat si o fetita.

Soția lui Mircea Radu se afișează foarte rar în public, la evenimente alături de partenerul ei de viață. Raluca este medic oncolog. Raluca este o femeie foarte atragătoare, dar cu toate acestea Mircea Radu afirma, într-o emisiune de televiziune, că între ei nu a fost dragoste la prima vedere.

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului… Eram un bărbat experimentat şi mi-am dat seama ce merge şi ce nu”, declara prezentatorul de televiziune.

„Ea mi-a spus că părinţii ei ar vrea să mă cunoască şi eu i-am spus că mă cunosc de la televizor. Ea a spus că nu aşa şi am zis bine. Ai ei sunt profesori, ne-am înţeles din prima”, adăuga Mircea Radu.