Fără cuvinte! Adriana Bahmuțeanu, noi detalii CUTREMURĂTOARE despre moartea ARTISTULUI…

Adriana Bahmuțeanu, una dintre persoanele apropiate de regretatul Petrică Mâțu Stoian, a venit din nou cu detalii șocante în cazul decesului suspect al artistului.

Astfel, invitată în platoul emisiunii Showbiz Report

de la Antena Stars, vedeta a vorbit, fără ocolișuri, despre moartea subită a unuia dintre cei mai iubiți interpreți de foclor de la noi din țară.

Adriana Bahmuțeanu este devastată de pierderea lui Petrică Mâțu Stoian și mai mult decât atât, vedeta a dezvăluit că a simțit ceva rău avea să se întâmple, asta pentru că l-a visat pe artist, chiar înainte să afle de tragica veste, potrivit căreia interpretul a trecut în neființă.

Adriana Bahmuțeanu, detalii noi despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian

Pe 10 noiembrie Petrică Mâțu Stoian a fost condus pe ultimul drum, iar apropiații încă nu pot trece peste faptul că regretatul artist a trecut în neființă. Printre persoanele care l-au iubit și l-au îndrăgit pe artist se numără și Adriana Bahmuțeanu care a avut o legătură specială cu interpretul de muzică populară.

Vedeta a recunoscut, în exclusivitate pentru Antena Stars că, l-a visat pe regretatul Mâțu Stoian, chiar înainte de a afla că s-a stins din viață. Din cauza durerii suferite, Adriana Bahmuțeanu a mai povestit că în fiecare zi aprinde o lumânare pentru artist, chiar la ea acasă.

„Pentru mine este încă un șoc. Eu nu m-am obișnuit cu gândul că el nu mai este printre noi. Eu am plâns zilele astea, la mine acasă, în fiecare zi. Îi aprin lumânări în fiecare zi, am loc la mine în casă, unde îi aprin lumânări și mă gândesc la el. L-am visat exact la ora la care a murit, în dimineața în care a murit, fără să știu că era în spital. Cu o zi înainte vorbisem cu Enceanu, nu știam că are probleme.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

Adriana Bahmuțeanu: „Este revoltător”

De asemenea, Adriana Bahmuțeanu a mai precizat, în cadrul aceleiași emisiuni că, este revoltător ceea ce s-a întâmplat în cazul decesului lui Petrică Mâțu Stoian, asta pentru că artistul mersese la clinica respectivă pentru tratamente tip SPA, iar acesta a murit ”dintr-o dată”.

„Este revoltător să te duci la o clinciă privată, gen SPA, să mergi acolo să faci niște tratamente ca să te odihnești si să pleci în patru scânduri.”, a mai adăugat Adriana Bahmuțeanu.