S-a aflat! Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian nepotului său la 5 dimineața, înainte să moară: „Mă duce la…”

Petrică Mîțu Stoian și-ar fi sunat nepotul la 5:00 dimineața, cu scurt timp înainte să moară, atunci când era transportat de urgență la spital. Ruda artistului a făcut publică toată convorbirea dintre ei.

Conform spuselor bărbatului, cântărețul i-ar fi spus că va fi dus la unitatea medicală din Reșița, după ce i-ar fi fost rău. Totodată, regretatul maestru i-ar fi spus să nu se sperie!

S-a aflat ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian nepotului său la 5:00 dimineața, cu scurtă vreme înainte să moară, atunci când era transportat de urgență la spital. Ruda artistului a făcut dezvăluiri neștiute, la câteva zile după ce maestrul s-a stins din viață. Acesta a susținut că interpretul l-ar fi sunat ca să-l anunțe că a transportat la spitalul din Reșița, după ce i s-ar fi făcut rău. În încercarea de a-l liniști, maestrul i-ar fi spus să nu se sperie pentru el.

Nepotul lui Petrică Mîțu Stoian a făcut declarații incredibile despre unchiul său, după ce artistul s-a stins din viață sâmbătă, pe 6 noiembrie 2021. Conform România TV, citată de Spynews.ro, bărbatul a povestit că artistul l-ar fi rugat să-l însoțească la clinica în care se face terapia hiperbară. I-ar fi dat ascultare, iar a scurt timp după ce maestrul s-ar fi instalat în cameră, rudei cântărețului i s-ar fi spus să plece, pentru că se întuneca afară. La scurt timp, el ar fi fost sunat de interpret care i-ar fi spus că se simte bine.

Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian nepotului său la 5:00 dimineața, înainte să moară
Petrică Mîțu Stoian l-ar fi rugat așadar pe nepotullui să meargă cu el la o clinică. Acolo, el i-a spus că va face un tratament hiperbaric post-COVID. Spera că astfel se va simți mai bine.

„M-a sunat dimineața la șapte și ceva că este în Reșița. Era la geam, a intrat în casă, am stat la povești. După care a zis că merge la clinica … sa facă un tratament hiperbaric post-Covid. Am mers cu el acolo, s-a instalat în cameră, mi-a spus „mergeți acasă că se întunecă’. M-a sunat seara că este bine’, a declarat nepotul lui Petrică Mîțu Stoian la România TV, conform Spynews.ro.

Ruda artistului, detalii despre ultima lor convorbire telefonică
Dimineața următoare, în jurul orei 05:00, nepotul lui Petrică Mîțu Stoian ar fi primit un alt apel telefonic de la el. Artistul i-ar fi spus că este transportat la spital la Reșita, pentru că i-ar fi fost foarte rău. L-ar fi rugat pe bărbat să nu se sperie, deși cântărețul ar fi început să tușească cu sânge.

„Dimineața la cinci jumate am primit telefon de la el: „Vezi ca mă duce la spital la Reșița că mi-a fost rău. Să nu te sperii!’. Era la Reșița, la Urgențe. Medicii îi făceau tot felul de analize. Am văzut că scuipa sânge, m-am impacientat. Am sunat-o pe sora lui sa vină la Resița, apoi l-am sunat pe Doru să vină că ceva nu e bine. A fost dus la Cardiologie, doctorul se ocupa în permanență de el acolo. A auzit că se face bine dacă face acest tratament’, a continuat el.

Rezultatele necropsiei în cazul lui Petrică Mîțu Stoian
După moartea fulgerătoate a lui Petrică Mîțu Stoian, se pare că au apărut primele rezultate ale necropsiei. Conform acestora, cântărețul ar fi murit în urma unui stop cardio-respirator provocat de mai multe afecțiuni: mitrală severă reumatismală, stenoză mitrală reumatismală, obezitate de grad I, insuficiență cardiacă. Totodată, s-a descoperit că regretatul artist a suferit de mai multe complicații post-covid, cum ar fi: bronhopneumonie în formă severă, șoc septic, acidoză respiratorie decompensată și supradozaj cu anticoagulant, notează Antena 3.

Pe lângă asta, Petrică Mîțu Stoian ar fi avut și o traumă pulmonară, în lobii superiori ai plămânului. În acest sens, doctorii au trimis analizele la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici din Capitală pentru a se stabili dacă barotrauma s-a produs sau nu în urma insuflării cu presiune foarte ridicată, cu mult peste parametri normali de pe un plămân deja afectat de bronhopneumonie post Covid. SCRIE VIVA.RO