Niculina Stoican a rabufnit dupa inmormantarea lui Mitu Stoian: „Noi nu am defilat cu relatia noastra.”

Dupa decesul lui Petrica Mitu Stoian, intre Doru Gusman, impresarul interpretului, si Niculina Stoican s-a iscat un marescandal. Artista a anuntat ca-l da in judecata pe impresarul fostului ei coleg de breasla.

Doru Gusman a spus ca Niculina Stoican ar fi fost motivul pentru care Petrica Mitu Stoian ar fi parasit Ansamblul unde lucra din cauza ca aceasta l-ar fi umilit in repetate randuri.

„S-au adus injurii institutiei pe care o conduc, mie ca om. Vom face demersurile necesare din punct de vedere juridic. Se va veni cu probe, cu dovezi, asa cum trebuie sa se faca”, a spus Niculina Stoican intr-o emisiune Tv.

De asemenea, Niculina Stoican a spus ca Petrica Mitu Stoian nu ar fi fost doar un simplu prieten, ci chiar il vedea ca pe un membru al famileiei ei.

„Mi-e greu. Poate eu sunt ultima care ar fi trebuit sa spun ca mi-e greu, familia este cea mai afectata. Noi ne-am nascut aproape in acelasi loc, ne-am inceput cumva cariera impreuna. Tot parcursul nostru se leaga intr-un fel sau altul. Petre pentru mine nu a fost un prieten, ci dincolo de aceasta prietenie, a fost familie. Noi eram in primul rand sprijin unul pentru altul. Nu conta ca aveam concerte, ca o sa cantam sau nu. Noi ne bucuram de realizarile noastre impreuna.

Noi niciodata nu am defilat cu relatia noastra.(…) Din mesajele prezentate vi se pare ca noi doi am fi fost certati? Nu. Vreau ca oamenii sa inteleaga. Ne ciondaneam pe diverse lucruri, dar chestii normale. Niciodata sa nu ne vorbim, sa ne purtam ura sau ceva. Va spun cu lacrimi in ochi, nu pot sa cred ca u o sa-i mai aud vocea, glumele, rasul. Erau atatea lucruri frumoase care se intamplau intre noi”, a spus Niculina Stoican.

„Am sperat pana in ultima clipa ca toate demersurile care au fost facute de apropiati, de ei, de familie, vor avea un rezultat bun. Din pacate, el nu a rezistat.(…) Eu vestea am primit-o, fiind la telefon, inchisisem telefonul cu Mia si vorbeam cu altcineva la telefon si in timp ce vorbeam persoana respetiva mi-a spus, cum se anunta la stiri ca a murit deja. Asa am primit eu vestea”, a mai declarat artista.