Clinica la care a fost tratat Petrică Mîțu Cercel ar putea fi închisă. Polițiștii au deschis mai multe anchete

Clinica la care a fost tratat Petrică Mîțu Cercel ar putea fi închisă. Moarea interpretului de muzică populară a îndurerat multă lume, acesta fiind unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică populară din România. Clinica privată la care a fost internat Petrică Mîțu Stoian riscă să fie suspendată sau chiar închisă, după ce oamenii legii au deschis mai multe anchete.

Clinica la care a fost tratat Petrică Mîțu Cercel ar putea fi închisă. Polițiștii au deschis mai multe anchete

Clinica la care a fost tratat Petrică Mîțu Cercel ar putea fi închisă. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani. Petrică Mîțu Stoian a fost internat la o clinică privată unde primea tratament post-COVID, dar a ajuns de urgență la spitalul din Reșița. Ulterior, starea de sănătate a artistului s-a înrăutățit, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Oamenii legii au deschis mai multe anchete, iar Ministerul Sănătății va face o inspecție la clinica privată unde a fost tratat artistul.

Conform Antena 3, autoritățile statului au inaugurat această clinică în urmă cu un an. În cazul interpretului de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian,autoritățile au deschis mai multe anchete, una solicitată de Ministerul Sănătății, DSP Caraș-Severin, iar alta a Colegiului Medicilor din Caraș-Severin. Directorul DSP, Dan Milos, a declarat că dacă vor descoperite nereguli, clinica va fi suspendată sau chiar închisă. „Controlul este în desfășurare și încă nu avem un raport preliminar. Nu este aplicată o măsura complemetară cu privire la suspendarea activității, dar dacă cei de la DSP constată nereguli, suspendăm sau închidem clinica”, a declarat Dan Milos.

Specialiștii vor verifica competențele medicilor angajați la clinica respectivă și pe cei care l-au tratat pe artist. De asemenea, aceștia vor afla și dacă s-a ținut cont de protocoalele medicale în timpul tratamentului.

Fiica impresarului Doru Gușman, declarații șocante despre tratamentul pe care îl lua Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian era apropiat de familia impresarului său, Doru Gușman. Artistul a suferit foarte mult în urma morții Mariei Gușman, soția impresarului său. Vestea tragică a decesului artistului a venit ca un trăsnet, atât pentru publicul larg, cât și pentru cei care l-au cunoscut. Fiica impresarului Doru Gușman, Andreea, medic de profesie, a vorbit despre tratamentul lui Petrică Mîțu Stoian. Aceasta a menționat că artistul a folosit foarte mult rețelele de socializare, iar primul semn că ceva nu era în regulă a fost atunci când artistul nu a fost activ timp de 50 de minute. ”Telefonul, el statea non-stop pe rețelele de socializare am văzut ca nu a fost activ între 16:30 si 17:21 în ziua cu tratatmentul respectiv. Am căutat să fac print-screen să arăt că nu a fost activitate în perioada aceea. Prima dată, medicii de la clinică au spus că tratamentul a durat 15 minute, acum au spus 75 de minute. Am găsit o conversație în care a spus că a intrat în cameră „Iată că au venit să mă ia să ma bage în cameră”, a declarat fiica impresarului.

De asemenea, vedeta a spus că niciun anchetator nu a cerut telefonul artistului spre a-l analiza. ”Nu a sunat niciun anchetator să ceară telefonul, nimeni nu s-a gândit. Eu sunt cea care îi făcea configurări pe telefon, eu îi știu toate parolele. Nu putea nmeni să intre în telefon pentru că era parolat”, a menționat Andreea Gușman.