STRIGĂTOR LA CER! Constantin Enceanu, în LACRIMI după înmormântarea lui Petrică Mâțu Stoian: ”N-am reușit să suport cum îl bagă în mormânt”

Constantin Enceanu face primele declarații la Acces Direct, după ce prietenul său de o viață, Petrică Mâțu Stoian a fost înmormântat.

Cântărețul de muzică populară a mărturisit că nu a putut să suporte cum sicriul era coborât în groapă.

A fost o zi grea pentru toată lumea, dar mai ales pentru familia și prietenii lui Petrică Mățu Stoian. Constantin Enceanu a oferit primele declarații la Acces Direct după ce prietenul său de o viață a fost înmormântat.

Constantin Enceanu, distrus de durere după înmormântarea lui Petrică Mâțu Stoian
Artistul a mărturisit că a stat zi și noapte la căpătâiul cântărețului în toate aceste zile, însă nu a putut să suporte să vadă cum sicriul cu trupul fără viață al interpretului e coborât în groapă pentru totdeauna.

”M-am despărțit de bunul meu prieten Petrică. Dacă mă întrebi ce am simțit e că durerea e extraordinar de mare, n-am reușit să suport cum îl bagă în mormântat, dar am stat la căpătâiul lui până

a fost făcută ultima slujbă, până când a fost acoperit cu pânză și a fost acoperit capacul la sicriu. Am vrut să-mi iau rămas bun de la Petrică și să-i văd fața, deși pe fața lui arăta puțin mai multă supărare, destul de încruntat, a plecat cu multă, multă durere în suflet. Sunt convins că nu se aștepta, dar soarta e prea crudă cu unii dintre noi”, a spus Constantin Enceanu la Acces Direct.

Interpretul spune că e distrus de durere și că nu s-a gândit niciodată că va rămâne fără prietenul său atât de rapid și atât de fulgerător, într-o perioadă în care Petrică Mâțu Stoian era foarte împlinit.

Petrică Mâțu Stoian a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane

Petrică Mâțu Stoian a fost unul dintre cei mai iubiți cântăreți de muzică populară de la noi, iar astăzi sute de persoane au vrut să-i fie alături regretatului artist pe ultimul său drum. La Teatrul Național Marin Sorescu din Craiova s-au adunat o mulțime de persoane pentru a-și lua rămas bun de la el.

Alte câteva sute au mers în cimitir, acolo unde au așteptat ore în șir ca sicriul cu trupul fără viață al intrepretului să ajungă și să-i poată aduce un ultim omagiu acestuia. scrie spynews.ro