Declarații exclusive! Steliana Sima, răpusă de durere la înmormântarea lui Petrică Mâțu Stoian. Artista nu își revine din șoc: “De ce acum, de ce nu ne-a dat niciun semn?”

În acest moment are loc înmormântarea celebrului artist Petrică Mâțu Stoian. O mulțime de colegi au venit să-l conducă pe ultimul drum și să îi aducă un ultim omagiu. Printre cei care îi sunt astăzi alături regretatului artist se număr și Steliana Sima, care nu își poate reveni din șoc.

Steliana Sima, în lacrimi la căpătâiul lui Mâțu Stoian
Petrică Mâțu Stoian este condus astăzi pe ultimul drum de către familie, apropiați, colegi de breaslă și mii de oameni care l-au iubit în tot acest timp. Printre cei care au venit să aducă un ultim omagiu se numără și Steliana Sima, care a vorbit despre regretatul său coleg și bun prieten.

Artista spune că tuturor le va fi greu fără Petrică, pentru că el era cel care îi făcea mereu să se simtă mai bine și prezența lui era foarte importantă oriunde mergea. Cântăreața își amintește cu drag de glumele pe care artistul le făcea mereu și modul în care reușea să facă pe toată lumea să zâmbească.

“Pentru noi va fi foarte greu, pentru că el era raza noastră de lumină la o filmare, la un spectacol. Parcă ne lua cu mâna emoția pe care orice artist o are când intră pe scenă. Era un om carismatic, cu umor, știa de fiecare dată cum să glumească și să vorbească cu fiecare.”, a declarat Steliana Sima.

Steliana Sima spune că ultima dată când a vorbit cu artistul a fost joi, la filmări. Atunci, nimeni nu se gândea că urma se să întâmple așa ceva, pentru că nu era nimic schimbat la Petrică, nu părea să se simtă rău și comportamentul lui era complet normal.

“Noi ne-am întâlnit la filmare joi, am glumit, era Petrică cel pe care îl știm, cu glumele la el, impunător prin atitudinea lui. Nici prin cap nu ne-ar fi trecut… să ne fi dat un semn, să se comporte altfel, nu era nicio modificare în comportamentul lui.”, a mărturisit artista.

Steliana Sima, dezvăluiri despre colegul său
Artista a mărturisit că toată lumea se întreabă de ce s-a ajuns aici și de ce regretatul Petrică Mâțu Stoian nu le-a spus că nu e nimeni, de ce nu le-a dat un semn ca să îl poată ajuta.

Colega sa de breaslă a declarat că artistul avea probleme cu inima, dar tot a ales să urmeze această terapie. Din ce ar fi auzit, înainte să intre în comă, interpretul ar fi regretat decizia luată și își dorea să nu mai fi venit la clinică, dar era prea târziu.

“Asta ne-am întrebat, de ce acum, de ce nu ne-a dat niciun semn. Avea atâtea proiecte, două deja începute. Nimeni nu se gândea că Petre vrea să plece.
Avea probleme cu inima, avea complicații. Înainte să intre în comă, a încercat această terapie. Nu cred că era cazul, la inima lui, o astfel de presiune. Poate că nu asta a fost cauza, nu știm. Ne-a lăsat…”, a adăugat artista.