ULTIMA ORA! Imagini de la slujba de înmormântare a lui Petrică Mâțu Stoian. Sute de oameni s-au strâns la Teatrul Național Craiova

În aceste momente are loc slujba de înmormântare pentru regretatul Petrică Mîtu Stoian, de la Teatrul Național Marin Sorescu din Craiova.

Trupul neînsuflețit al artistului va ajunge la biserica Mântuleasa, iar mai apoi la locul de veci din cimitirul Ungureni.

Imagini de la slujba de înmormântare a lui Petrică Mâțu Stoian

Durere de nedescris astăzi pentru familia, prietenii și toți cei care l-au cunoscut pe Petrica Mâțu Stoian. Sute de persoane au dorit să-l conducă pe interpretul de muzică populară pe ultimul drum, așa că s-au strâns la Teatrul Național Craiova.

Trupul neînsuflețit al artistului va ajunge la biserica Mântuleasa, iar mai apoi la locul de veci din cimitirul Ungureni. În aceste momente, Petrica Mâțu Stoian este condus pe ultimul drum. Toți cei care l-au iubit și apropiații acestuia își iau adio de la interpretul de muzică populară.

Sicriul interpretului a avut capac frigorific de sticlă
Interpretul de muzică populară a fost un om bun, cu suflet mare și iubit de mii de oameni, familia și-a dorit ca chipul său să fie văzut de toți cei care vor să-i aducă un ultim omagiu, astfel că au decis să închirieze un capac de sticlă frigorofic pentru sicriul cu trupul neînsuflețit al artistului.

Familia a scos o sumă importantă de bani din buzunar pentru acest capac frigorific de sticlă, astfel că a fost închiriat cu prețul de 200 de lei pe oră. Singura dorință a lor fiind ca Petrică Mâțu Stoian să nu plece cu vruen regret de pe această lume. scrie spynews.ro