ULTIMA ORA! Surorile lui Petrică Mățu Stoian, acuzații dure la adresa clinicii private: ”Nu l-ați tratat, l-ați omorât!”

Surorile lui Petrică Mâțu Stoian fac acuzații dure la adresa clinicii unde artistul a mers pentru a se trata în urma infecției cu Covid-19. Cele două sunt îngenuncheate de durere și fac declarații cutremurătoare cu privire la moartea suspectă a fratelui său.

Interpretul de muzică populară, în vârstă de 61 de ani a ajuns sambătă în stare gravă la ATI la Spitalul Județean Reșița.

Artistul a fost internat cu insuficiență respiratorie, starea sa s-a agravat rapid, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Surorile lui Petrică Mâțu Stoian fac acuzații grave la adresa clinicii private
Cele două surori are regretatului Petrica Mâțu Stoian nu-și mai revenit din șocul pe care le au trăit atunci când au aflat că fratele său s-a stins din viață. Acestea fac acuzații grave la adresa clinicii private și susțin că interpretul de muzică populară nu s-a dus bolnav, ci doar să se trateze.

“A fost o greşeală acolo (la clinică – n.red.). Petrică nu s-a dus bolnav, s-a dus să se trateze. Nu l-aţi tratat, l-aţi omorât! Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo. S-a dus cu o speranţă să creadă că va veni mai bine de acolo şi asta mă pune pe gânduri că ceva s-a întâmplat, care nu a fost cum trebuie”, a spus una dintre surori, la Antena 3.

Una dintre surorile lui Petrica Mâțu Stoian a fost chemat la audieri la Inspectoratul de poliție, aceasta a declară că nu îl acuză pe doctorul care s-a ocupat de artist și nici clinica privată, însă nu mai vrea să moară oameni cu zile.

Care este primul rezultat al autopsiei
Sora lui Petrică Mâțu Stoian a mărturisit că artistului nu i s-au făcut teste înainte de a începe tratamentul cu pricina. Surorile îndrăgitului interpret cer acum să se facă lumină în acest caz.

”L-au băgat la o procedură, fără să îl controleze nici la acte, nici la nimic. A fost un test, dar cum să bagi un om fără să te uiți pe acte, să vezi dacă e cardiac sau ceva?! I-am spus, Petrică, tu ești un om puternic, nu trebuie să te lași, fă un efort, dacă îmi spuneai din timp te duceam în Austria, te duceam în Ungaria, te duceam oriunde, dar… dacă nu am știut.

A regretat chestia asta, că s-a dus acolo”, a povestit sora artistului, pentru Antena3. scrie spynews.ro