Pe cine acuză Adriana Bahmuțeanu de moartea lui Petrică Mâțu Stoian. “Ăla care i-a prescris doza mare”

Moartea subită a regretatului artist Petrică Mâțu Stoian a stârnit numeroase controverse, nu doar în rândul anchetatorilor, ci și a vedetelor.

Adriana Bahmuțeanu s-a arătat extrem de revoltată pe Instagram în urmă cu scurt timp. Pe cine acuză aceasta de moartea interpretului de muzică populară.

Moartea lui Petrică Mâțu Stoian a îndurerat pe toată lumea, mai ales că înainte cu doar câteva zile de constatarea decesului, asrtistul era tot numai un zâmbet și filma numeroase emisiuni alături e colegii săi de breaslă.

Pe cine acuză Adriana Bahmuțeanu de moartea lui Petrică Mâțu Stoian
Nimeni nu se aștepta ca interpretul de muzică populară să plece la cele Sfinte atât de devreme, mai ales că nu a mărturisit nimănui că ar fi bolnav.

Vestea cutremurătoare a venit ca un șoc în lumea artiștilor muzicali, și nu numai. Foarte multe vedete și-au arătat suferința prin mesaje încărcate de durere și regret. Ei bine, printre acestea se numără și Adriana Bahmuțeanu care a venit cu o postare in care este extrem de revoltată pe medicii care l-au îngrijit pe Petrică Mâțu Stoian.

Nu a mai putut ezita, astfel că alături de condoleanțe și mesajul încărcat cu regret pe care l-a postat pe pagina sa de Instagram, aceasta a ținut să arunce vina pe medicii care i-au administrat medicamentele artistului.

Nu s-a ascuns absolut deloc și a explicat în fața tuturor că nu crede zvonurile privind faptul că Petrică Mâțu Stoian ar fi testa și luat vreun medicament după cum a vrut el, arguemtând că era un om mult prea cerebral și deștept pentru a recurge la un astfel de gest.

“Ati auzit pana acum vreo declaratie a medicului curant al marelui artist Petrica Matu Stoian?
Da,da, ala care i-a prescris doza mare de anticoagulant!!!
O fi citit despre contraindicatiile oxigenului hiperbar?
Petrica Matu era un om pedant si ingrijit!

Nu cred sub nicio forma ca lua vreun medicament dupa ureche! Sau ca ar fi facut experimente pe propriul corp!!!!
Dar….ca la noi la nimenea…probabil tot mortul e de vina…
Mai am o intrebare: vedeti vreo asemanare intre cazul Petrica Matu Stoian si cazul Michael Jackson????
Drum lin in lumina , om bun cu suflet frumos!!!!
Dumnezeu sa te odihneasca in pace!!!!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe pagina sa personală de Instagram.

Mai mult decât atât, Adriana Bahmuțeanu îl consideră vinovat pe medicul care i-a prescris o doză mare de anticoagulant, mai ales că nu a ieșit niciodată în față pentru a da vreo declarație. De asemenea, vedeta a asociat pierderea lui Petrică Mâțu Stoian cu moartea cunoscutului Michael Jackson, care a murit la fel de subit.

Adriana Bahmuțeanu, despre moartea suspectă a lui Petrică Mâțu Stoian. Ce spune vedeta despre decesul artistului
Adriana Bahmuțeanu susține că, într-adevăr, decesul regretatului Mâțu Stoian este unul suspect, astfel că aceasta a menționat că este evident că ceva e în neregulă, din moment ce procurorii s-au sesizat.

Așadar, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Adriana Bahmuțeanu și-a motivat părerea despre moartea suspectă a regretatului interpret, explicând că după părerea sa, mai multe persoane ar trebui audiate în acest caz.

„Bănuială tuturor este că e vorba de o culpă medicală, mai mult s-a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. (…) În momentul în care procurorii consideră că o moaret fi suspetă sau poate fi vorba de o culpă meicală se autosesizează și procuratura nu mai ține cont de decizia familiei.

Autopsia s-a făcut fără să se mai ceară decizia surorii. Toți cei care l-au iubit vor să afle adevărul, cum a murit Petrică Mâțu Stoian.(…) Sunt multe semne de întrebare. Ar trebui audiat și medicul care i-a prescris acele medicamente anticoagulante.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars. scrie spynnews.ro