Mirela Vaida, distrusă după moartea lui Petrică Mîțu Stoian! A fost printre ultimii care l-au văzut în viață. Ce s-a întâmplat în urmă cu doar 3 zile: „Această fotografie este…”

Prezentatoarea TV a postat pe rețelele de socializare un mesaj de condoleanțe în memoria regretatului artist de muzică populară.

Mirela Vaida nu-și revine, după ce a aflat că celebrul interpret de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian, a murit în urmă cu puțin timp pe secția de ATI a Spitalului de Urgență Reșița. Vedeta a primit vestea tristă imediat după ce s-a dat jos de pe scena teatrului, iar de atunci nu-și mai revine din șoc.

Ea și regretatul solist s-au întâlnit în urmă cu doar trei zile, când au filmat împreună ediția de Revelion. Șocul este cu atât mai mare cu cât l-a văzut recent plin de viață și de voie bună pe scenă, în timp ce făcea ceea ce știe el cel mai bine: să facă show și nu se aștepta la o astfel de veste. Mirela Vaida apostat un mesaj de condoleanțe pe rețelele de socializare și are numai cuvinte de laudă pentru Petrică Mîțu Stoian, care este o pierdere pentru muzica populară.

„Dumnezeule!! Nu imi vine sa cred!! Tocmai am terminat spectacolul si, cand am iesit din scena, am aflat cumplita veste: Petrica Matu Stoian a murit! Sunt inmarmurita. Sunt socata! Aceasta fotografie este facuta de mine in urma cu 3 zile, cand am filmat editia de Revelion din platoul @acces_directoficial.

Nu am cuvinte… Nu exista emisiuni speciale de Sarbatori la care Matu Stoian sa nu fi fost chemat! Era nemaipomenit, cu pofta lui de viata, cu graiul si portul lui din Izverna, de care era atat de mandru…

Maestre, noi avem multe filmari zilele acestea si tu trebuie sa fii acolo!! Nu putem concepe ca nu mai esti! Tu umpli tot cu cantecele tale, cu glumele tale… este incredibil!! Dumnezeu sa te ierte, Matule!!”, a scris Mirela Vaida pe rețelele de socializare, la scurt timp de la aflarea veștilor.