Colegii de breaslă îl plâng pe Petrică Mâțu Stoian

Petrică Mâțu Soian s-a stins din viață în seara zilei de 6 noiembrie, în urma unor complicații grave. Acesta se afla internat la ATI în spitalul de la Reșita când inima i-a cedat. Colegii de breaslă sunt distruși de durere și nu își pot reveni din șoc.

Steliana Sima a povestit cum și-a prevestit Petrică Mâțu Stoian moartea
Steliana Sima s-a văzut cu artistul dar și cu mulți alți colegi de breaslă chiar zilele trecute, când au filmat cu toții mai multe momente deosebite pentru Revelionul care urmează. Artista a povestit că Petrică Mâțu Stoian se simțea bine și nu părea să fie într-o stare proastă. Au răs, au glumit și s-au simțit bine împreună, ca în fiecare an. Totuși, ceva i-a atras atenția celebrei cântărețe.

Petrică Mâțu Stoian i-a povestit că își dorește să colinde toată lumea, să se bucure de tot ce a agonisit și să se ocupe mai mult de el însuși.

„M-a sunat Doru, impresarul lui, mi-a zis că moare. Joi m-am văzut cu el, am râs, nu avea nicio problemă, nu părea să fie bolnav. Se electrocutase cu hainele de scenă şi i-a dat sângele la un degetul mare. Cu o săptămână înainte fusese la o emisiune şi zicea că se simte extraordinar. Cum să aud că bunul nostru prieteni nu mai e?!

El a presimțit, mi-a trimis mesajul ăsta în care îmi zicea că se bucură că România are atâția artiști frumoși. A spus asa: „Am ieșit la pensie, vreau să am timp să mănânc banii pe care i-am câștigat, vreau să colind lumea, să mă ocup de mine”. Joi mi-a zis că „asta e ultima mea filmare, vreau să mă ocup de mine”. Așa mi-a zis! Și chiar a fost ultima filmare.

Eu sunt devastată, vă zic”, a declarat Steliana Sima.