Niculina Stoican devastată de moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Ce a declarat VEDETA

Colega și prietena de-o viață a lui Petrică Mâțu Stoian, Niculina Stoican abia și-a găsit puterea să vorbească.

Devastată și îndurerată, a reușit să ne dezvăluie printre lacrimi ce s-a întâmplat cu marele interpret de muzică populară.

Cei doi mari artiști de muzică populară au împărțit scena ani de zile, au participat la numeroase evenimente împreună și îi lega o prietenie strânsă. Printre lacrimi de durere, artista spune că tratamentul pe care Petrică Mâțu Stoian îl urma i-ar fi agravat problemele cu inima de care suferea.

“Sunt goală. În mintea și sufletul meu e un mare vid, un mare gol. Nu am cuvinte, nu îmi găsesc cuvintele. Toată după-amiaza am stat de vorbă cu sora lui. Fiind la spital spera până în ultima clipă că totul va fi bine. Avea probleme cu inima și acest tratament se pare că i-a declanșat ceva sau i-a agravat probleme cu inima pe care le avea.

Nu știu din ce motive s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Avea și probleme cu coagularea sângelui.

El a fost la filmări, era foarte bine, era foarte bine.

Eu am stat toata ziua pe telfon cu sora lui. Primisem telefon de la București, au fost oameni interesați de ce se întâmplă cu el.

Au venit cu sprijinul pentru transport pentru un elicopter care să-l ia mâine dimineață și să-l aducă la București, dar nu a mai rezistat.

Nu-mi revin. Doamne-ajută tuturor!”, a dezvăluit Niculina Stoican în exclusivitate pentru WoWbiz.ro.