Maia Morgenstern a ajuns la spital. Cu ce probleme se confruntă actrița

Maia Morgenstern este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. Se bucură de mare succes și are o activitate extrem de bună în acest moment, dar se pare că și problemele de sănătate îi dau bătăi de cap. Se apropie de vârsta de 60 de ani, care deja începe să-și spună cuvântul.

Maia Morgenstern are probleme de sănătate
Maia Morgenstern este foarte activă în mediul online și discută cu fanii săi ori de câte ori are ocazia. De data aceasta, actrița a anunțat că a fost internată în spital, pentru o scurtă perioadă de timp. A ținut să explice tuturor cum a fost experiența ei cu medicii și cum a fost tratată.

Maia le-a dezvăluit fanilor că a fost internată în spital pentru puțin timp, dar nu a dezvăluit și ce a făcut acolo, din ce motiv a apelat la ajutorul medicilor și ce investigații a făcut. Cert este că se simte bine și și-a rezolvat treaba, motiv pentru care a vrut să discute cu fanii și le-a zis că lucrurile merg spre bine în ceea ce privește starea ei de sănătate.

Actrița a vrut să scoată în evidență felul în care atât ea, cât și alți pacienți au fost tratați, în condițiile în care oamenii aduc multe acuzații medicilor. Celebra Maia Morgenstern a declarat că este recunoscătoare întregii echipe, deoarece a avut grijă de ea și a dat dovadă de mult profesionalism.

„Am fost internată în spital. Pentru o scurtă perioadă de timp. Sunt profund recunoscătoare, am toate motivele. Am fost tratată cu grijă, cu atenție, cu seriozitate și profesionalism. Dar, dincolo de toate, cu omenie.

Și am observat că toți pacienții era tratați așa, cu bunătate, la spital. La spitalul unde am fost internată eu. Pentru o scurtă perioadă de timp. Slavă Domnului, lucrurile merg spre bine’, a scris Maia Morgenstern în mediul online.

Maia Morgenstern, despre operațiile estetice
Deși se apropie de 60 de ani, Maia Morgenstern arată foarte bine și este într-o formă bună. De-a lungul timpului, au apărut tot felul de vorbe, cum că ar fi apelat la ajutorul medicului estetician pentru a arăta mai bine și ar fi recurs la operațiile estetice.

Cu toate acestea, se pare că sunt doar zvonuri. Faimoasa actriţă este foarte modestă şi naturală și vrea să stea departe de orice nu îi face bine și să aibă un stil de viață sănătos, înainte de a apela la vreo intervenție. Nu este tocmai contra și consideră că fiecare este liber să facă ce vrea.