Răzvan Simion, în lacrimi la TV. Prezentatorul face apel la toți românii: “E doar alb și negru!”

Răzvan Simion este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți prezentatori TV, care face senzație cu fiecare apariție. Celebrul matinal de la Neatza a avut parte de multe experiențe la TV, unele dintre ele extrem de emoționante. Răzvan este o fire extrem de emotivă și, chiar în direct, a izbucnit în lacrimi și le-a cerut ajutorul românilor care îl urmăresc.

Răzvan Simion, dezamăgit de români
Situația din țara noastră este în continuare una extrem de dificilă și românii nu vor să înțeleagă. Încă nu au încredere în vaccin, după ce au fost martorii unei campanii de dezinformare în ceea ce privește imunizarea. În acest context, mai multe persoane publice au decis să încerce să explice populației de ce este atât de important să se imunizeze, printre care și Răzvan de la Neatza.

Răzvan Simion este foarte iubit de public și are o relație puternică cu fanii săi, la fel ca bunul lui coleg, Dani. Totuși, mai sunt și oameni care îi dezamăgesc, mai ales cei care zi de zi îi jignesc și îi acuză că influențează negativ oamenii. Primesc o mulțime de cuvinte urâte la adresa lor din cauza deciziei lor de a lupta împotriva pandemiei, motiv pentru care Răzvan nu a mai rezistat.

Răzvan a precizat în direct că este foarte uimit de răutatea oamenilor și nu înțelege de ce s-a iscat un așa război între ei, după ce oricum purtam unul cu nemilosul virus. Prezentatorul le-a cerut scuze tuturor celor care îl urmăresc, precizând că nu își poate stăpâni lacrimile.

„Suntem polarizați, suntem în două tabere. Este prea multă ură. E doar alb și negru. Nu mai există gri”, a spus Răzvan Simion.

Dani Oțil și-a convins familia să se vaccineze
Dani Oțil a intervenit și el în discuția colegului său, precizând că este de-a dreptul uimit de cât de răi sunt oamenii. Mărturisește că până de curând s-a lovit de o atitudine respingătoare față de vaccin și în ceea ce-i privește pe părinții ei, dar aceștia au înțeles ideea și acum se pregătesc de doza 3.

Prezentatorul a mai precizat că nu înțelege cum de oamenii pot crede că ei câștigă bani din ceea ce fac, dacă încearcă să le explice ce este mai bine pentru ei și se gândesc la binele tuturor. Dani Oțil este vizibil afectat de cele întâmplate și îi invită pe toți cer care vor să arunce cu vorbe rele, să o facă pe profilul lui.

„Mă doare mintea de ce văd. Puteți continua valul de ură la mine pe facebook. Ce mă distruge este că văd oameni albi în cap care mă apostrofează. Mă uit la ei pe profil și nu-mi vine să cred. Unii ne spun că ne luăm bani ca să facem această gargară. Îmi e teamă pentru mama și pentru tata. Acum când mergem în Italia, peste hotare, nu mai suntem priviți doar ca hoți, ci și ca proști”, a spus Dani Oțil.