STRIGĂTOR la CER! Un preot din Dolj a murit, după ce i-au decedat soția și cei doi fii

Părintele Nicolae Mustață în vârstă de 75 de ani a fost răpus de durere și recent s-a stins din viață. Bărbatul a trecut în neființă, după ce soția sa a murit din cauza unui infarct, iar cei doi fii ai săi au pierdut lupta cu nemilosul cancer, evenimentele tragice petrecându-se în decursul ultimilor doi ani.

Nicolae Mustață, un preot din Dolj, a slujit în biserica din comuna doljeană Radomir mai bine de jumătate de secol, iar acesta era foarte iubit de enoriași. Din nefericire, recent, părintele s-a stins din viață, după ce familia sa a fost lovită de o serie de tragedii în decursul ultimilor doi ani.

Un preot din Dolj s-a stins din viață, după ce i-au decedat soția și cei doi fii, în decusul ultimilor doi ani
Preotul Nicolae Mustață se mândrea până acum doi ani că are o familie fericită, asta pentru că avea trei copii, dar și o soție pe care o iubea foarte mult. Acesta mereu le vorbea enoriașilor la biserică despre faptul că familia trebuie prețuită, fiind și cel mai frumos dar lăsat de Dumnezeu.

“Familia este cel mai frumos dar lăsat de Dumnezeu”, era vorba preotului Nicolae Mustață.

Din nefericire, părintele Mustață a primit lovitură lovitură, iar totul a început în urmă cu doi ani, atunci când fiul cel mic a fost răpus de cancer, urmând ca în februarie anul acesta, băiatul cel mare să fie doborât de același diagnostic crunt.

“Calvarul a început în urmă cu doi ani când i-a murit de cancer băiatul cel mic. În luna februarie, anul asta, a murit tot de cancer şi băiatul cel mare”, a declarat unul dintre enoriaşii comunei.

După pierderile pe care le-a suferit, enoriașii se întrebau frecvent cum își găsește părintele Mustață puterea de a alina suferința și celorlați săteni, acesta fiind vizibil îndurerat de tragediile din familia sa.

“Era distrus părintele. Distrus. Mereu ne întrebam de unde găsea, totuşi, puterea să ne aline nouă durerile şi să ne fie alături”, au declarat apropiaţii părintelui Nicolae Mustaţă.

Soția părintelui Mustață a murit în urmă cu zece zile
Din nefericire, în urmă cu zece zile, familia părintelui Mustață a primit din nou o lovitură puternică, mai precis, soția preotului Nicolae s-a stins din viață în urma unui infarct. Înainte să treacă în neființă, preoteasa a fost transportată la spital, acolo unde a rezistat câteva zile, însă din nfericire, cadrele medicale i-au declarat decesul.

Preotul a fost răpus de durere și s-a stins din viață, exact în ziua în care trebuia să-și ducă partenera de viață pe ultimul drum.

“Când a auzit că s-a prăpădit şi preoteasa, nu a mai vorbit, nu a mai mâncat. Exact în ziua înmormântării, pe 26 octombrie, s-a stins şi părintele nostru, până să o aducă de la spital. A murit de prea multă durere, nu a rezistat să-şi vadă şi soţia în sicriu. Soţii Mustaţă mai aveau o fiică. Doar ea a mai rămas din familia fericită de altădată”, au mai spus sătenii. scrie spynes.ro