Camelia Patrascanu, horoscop 25-31 octombrie 2021. Astrologul anunta o saptamana fabuloasa pentru mai multe zodii.

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 , horoscopul pentru saptamana 25-31 octombrie 2021.

Berbec
Luni, multe intalniri, multe drumuri discutii, chiar drumuri. E posibil sa se discute si despre niste acte. Marti si miercuri, zile foarte intense pentru a-si consolida pozitia, fie serviciul, fie influenta pe care o au in acest moment, sau pentru a se asigura ca primesc suportul pe care il cer. Se bazeaza pe familie. Joi este ziua cea mai tensionata si lupta mult sa pastreze ceva ce nu vor sa li se ia sau nu vor sa piarda. Pot fi discutii conjugale in legatura cu aceste bunuri pe care vor sa le pastreze. In weekend e bine sa fie mai atenti la sanatate, pentu ca si-o consuma cam mult in aceasta saptamana.

Taur
Banii sunt in atentie inca de luni, bani negociati, discutati, manevrati. Unii pot castiga datorita inteligentei cu care stiu sa valorifice oportunitatile, altii discuta mult, negociaza si pot primi onorarii mai mari. Marti si miercuri pot face calatorii la rude sau iau contact cumva si primesc vesti despre persoanele apropiate. Poate chiar isi doresc sa ajute pe cineva aflat in nevoie. Joi este ziua cea mai tensionata si asta din cauza unor probleme personale sau conjugale. Este nevoie de multa rabdare, desi si ei sunt incapatanati si o tin pe a lor. In weekend poate ca au o inima mai romantica.

Gemeni
Sunt in vizorul planetelor inca de luni, se pot simti inspirati sa discute despre visurile lor, nazuintele lor, problemelor lor si nevoile lor. Accentul cade de la inceputul saptamanii pe propria lor persoana. Marti si miercuri au nevoie de lucruri, tocmai pentru a rezolva alte lucruri, asa incat trebuie sa se bazeze pe de-o parte pe calitatile lor, pe de alta parte nu le pica rau daca primesc si sprijinul unor persoane foarte apropiate. Trebuie sa fie zgarciti cu banii, mai ales marti si miercuri. Joi tensiuni, posibil la munca, din cauza unor colegi care nu isi fac treaba, sau a unor regulamente pe care nu le inteleg si au dispute cu cei din jur. In weekend, in familie.

Rac
Sunt mai discreti luni, sau vin dintr-o excursie sau din weekend. Se aduna greu si se ancoreaza poate un pic mai dificil in realitatile acestor zile, insa sunt intr-o mare forma marti si miercuri si pot da tot ce au mai bun in ei. In general insa au tot felul de dispute legate de principii, de datorii, obligatii, dar si de bani. Joi este ziua cea mai tensionata si se pot simti pagubiti de oameni care nu-si fac datoria, de oameni care le pierd timpul, promit si nu fac, sau chiar le iau bani, asa ca sunt foarte atenti si foarte grijulii la mijlocul saptamanii sa isi pastreze rezervele. Cauta solutii in weekend si discuta cu toata lumea care le-ar putea da o sugestie buna.

Leu
Inceputul de saptamana este intr-o nota destul de vesela si plina de speranta, asta datorita contactelor, discutiilor sau distractiilor. Tensiuni marti si miercuri. Problemele nerezolvate ii apasa si cer urgent sa se ocupe de ele. Nu prea spun prezent daca altii au tot felul de nevoi. Se simt sacaiti de solicitarile celorlalti. Joi, o zi tensionata. Poate nici ei nu sunt in forma. Poate zilele trecute si-au consumat energia cu altii si atunci, joi ar fi bine sa fie un pic mai atenti la sanatatea lor. Se enerveaza repede, le sare tandara si sar cu argumente la bataie. Pentru final de saptamana, gospodariri si activitati casnice.

Fecioara
Responsabilitati mari luni, mai ales cele care tin de comunicare si cuvant. Trebuie sa fie atente la felul in care isi exprima ideile, pentru ca pot avea argumente foarte bune si pot fi foarte apreciate pentru inteligenta cu care stiu sa vada partea pozitiva, ce poate fi corectat in orice situatie. Pentru marti si miercuri, prietenii sunt subliniati, pot fi dezamagiti, isi amana o intalnire. In tot cazul, nu socializeaza sau nu se intalnesc cu cine isi doresc cu adevarat. Joi, ziua este tensionata. Pun accentul pe sanatate. Carente sau niste senisibilitati pe care le-au tot amanat si nu le-au dat importanta. In weekend se ocupa de ele.

Balanta
Discutii elevate, luni. Au nevoie de sfatul unor competenti si pe de alta parte, de niste acte, sa se rezolve. Intalniri, cu promosiuni si angajamente mari. Conteaza pe aceste canale care se deschid luni. Marti si miercuri sunt foarte tensionate, pentru ca au multe responsabilitati, trebuie sa se tina de ele si e posibil sa fie mai autoritate, mai drastice cu persoanele care nu-si fac treaba. Foarte atente si la bani si urmaresc sa castige mai mult. Ziua tensionata de joi poate aduce discutii tensionate cu sefii, cu autoritatile, privind drepturile lor financiare, dar si cu un prieten care se intinde un pic cam mult si vrea cam multe. In weekend, discretie si incarcarea bateriilor.

Scorpion
Scorpionii isi fac si ei calcule financiare, mai ales pe baza capacitatilor, calitatilor sau ponturile pe care le primesc de la altii, asta mai ales luni. Sunt foarte atenti ce se intampla in jurul lor. Marti si miercuri au de a face cu legea, sau cu probleme administrative. Daca fac calatorii, parca nu le pica bine, mai mult pentru ca sunt obligati sa ii serveasca pe altii, sau forteaza diverse imprejurari. Joi, o zi tensionata pentru ca e posibil sa li se ceara sa faca ceva, sau sa raspunda pentru ceva si nu prea au chef sa fie ei cei facuti responsabili. In weekend au nevoie de prieteni, sa se consulte, sa primeasca sfaturi bune.

Sagetator
Intalniri si discutii. Sunt foarte atenti luni, mai ales, la imaginea lor, ce usi li se deschid, sau care ar fi argumentele sa se deschida niste usi, sau sa prinda niste persoane mai dispuse sa le asculte. In tot cazul, au tot felul de doleante fata de ceilalti si poate ca inteleg ca depind un pic cam mult. Marti si miercuri, calcule financiare. Se cam subtiaza stocul pe care si l-au facut. E posibil sa cheltuiasca si pentru sanatate sau ingrijire, sau pentru niste facilitati pe care si le doresc. Joi, ziua este tensionata, pentru ca descopera ca nu mai au atat de mult din ce pusesera deoparte, sau din valorile pe care le stocasera. In weekend este posibil sa faca niste drumuri sau vizite, au nevoie de sfaturi si schimba regulile de viata.

Capricorn
Multa munca luni. Se pot ocupa si de lucruri care nu cad in sarcina lor neaparat. Unii chiar invata sa faca lucururi noi si sa capete o noua abilitate. Colaboreaza foarte bine cu persoane tinere. Tin pasul cu lumea din ziua de astazi si se modernizeaza cumva. Ziua tensionata este legata de relatia cu partenerul de viata. Joi pot exista ciocniri si cumva, inteleg ca oricum o dau, tot nu e bine. In weekend, ar fi buna o excursie romantica.

Varsator
Luni sunt intr-o dispozitie buna, au tot felul de idei si de planuri. Vorbesc cam mult de ei si se cam lauda. Muncesc pe rupte marti si miercuri si e posibil sa isi cam descarce bateriile, de aceea joi sunt un pic cam artagosi, nu prea le intra nimeni in voie. Pot avea niste conflicte cu anumite persoane si le sare usor tandara. In weekend e bine sa fie langa persoanele care sunt binevoitoare cu ei si stiu cumva sa ii ingrjeasca.

Pesti
Saptamana incepe cu grija si atentie pentru propria lor securitate. La munca sau acasa nu ies din carapacea lor, observa ce se intampla in jur si mai mult stau si isi consolideaza pozitia, sau nu se expun. Marti si miercuri sunt intr-o forma foarte buna emotionala si imaginativa. Pot sa isi foloseasca din plin creativitatea chiar si la locul de munca venind cu idei originale. Joi este o zi tensionata, dispute pot fi si cu colegii sau sefii, sau nu le convine ceva din mediul profesional. Ceva nu e in ordine si pentru asta, nu-si pot face munca, sau se consuma prea mult. In weekend sunt alaturi de partener.