Horoscop 24 octombrie. Zodia care va suferi o trădare dureroasă

Horoscop 24 octombrie 2021. Previziuni astrologice dedicate zodiile pentru ultima zi din această săptămână. Dacă unii nativi se vor bucura de o zi relaxantă în compania celor dragi, alții vor fi preocupați să facă planul pentru săptămâna ce urmează. O zodie va avea parte de o trădare dureroasă.

Horoscopul zilei de duminică, 24 octombrie 2021
Iată care sunt previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte, precum și sfaturile din partea astrelor pentru o zi cât mai bună!

Zodia Berbec
Trecutul reapare în viața nativilor Berbec sub forma unei relații eșuate care acum îmbracă o altă formă. Aveți grijă să nu vă păcăliți cum s-a mai întâmplat și cu alte ocazii. Ciorba reîncălzită…

Zodia Taur
Sfatul astrelor pentru Tauri este să fie sinceri cu ei, cu modul în care se simt și să-și exprime sentimentele indiferent de ce spun alții. Este important să-și asume ceea ce gândesc și mai departe lucrurile se vor așeza de la sine.

Zodia Gemeni
Atenție mare la cei care încearcă să te destabilizeze emoțional. Citește-le intențiile printre rânduri și acționează la timp. Nu ai nevoie de oameni toxici în viața ta care urmăresc să te destabilizeze.

Zodia Rac
Racii riscă să se afunde mult prea tare în problemele altora, de parcă ale lor nu ar exista. Încercați să aflați care este motivul pentru care vă implicați atât de mult în treburile celor din jur.

Zodia Leu
Unii dintre Lei vor suferi o trădare dureroasă din partea unei persoane la care nu se așteptau. Partea rea este că va fi o lovitură cruntă, însă partea bună este că nu vor mai trăi în minciună și vor scăpa de o persoană toxică din viața lor.

Zodia Fecioară
Obișnuiți să aveți așteptări prea mari din partea celor din jur, și ar trebui să știți că oamenii sunt surprinzători. Indicat este să-i lăsați să vă surprindă decât să le intuiți comportamentul și să fiți dezamăgiți că vă vor contrazice.

Zodia Balanță
Astăzi aveți nevoie, mai mult ca oricând, să fiți înconjurați de oameni care vă apreciază și vă vor binele. Ascultați o vorbă bună, un sfat de la ei și vă veți simți protejați.

Zodia Scorpion
O schimbare de planuri poate interveni în programul nativilor Scorpion și asta din cauza/datorită partenerului de viață care, din motive obiective, nu-și mai poate ține promisiunea. Nu e un capăt de lume, reorganizați-vă!

Zodia Săgetător
Chiar dacă rezultatele pe care le obțineți nu sunt dintre cele mai bune, asta nu înseamnă că nu sunteți pe drumul cel bun cu proiectele voastre. E normal să mai apară mici piedici.

Zodia Capricorn
Sfatul astrelor pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Capricornului: pașii mici sunt cheia spre marile succese. Fiți perseverenți și veți reuși în tot și toate! În partea a doua a zilei veți primi un cadou care vă va bucura nespus.

Zodia Vărsător
Aveți o stare de nervi nejustificată și s-ar putea să stricați o prietenie cu acest comportament. Eliminați toate elementele care vă fac să deveniți impulsivi și gândiți-vă la toate motivele pentru care ar trebui să fiți recunoscători.

Zodia Pești
Cineva din trecut reapare în viața voastră, iar reîntâlnirea este destul de interesantă. Dacă amândoi sunteți singuri și fără obligații, nu aveți decât să vă mai dați o șansă.