Se intampla in Romania! Un medic tanar si cu tatuaje s-a oprit in dreptul unui batran adus cu targa la Urgente. S-a apropiat de el, iar ce-a urmat este cu adevarat emotionant

O imagine impresionanta, distribuita pe Facebook, iar simpla footgrafie face cat o mie de cuvinte.

Romanii care au vazut aceasta fotografie au distribuit-o imediat, potrivit fanatik.ro

Imagini emotionante surprinse intr-un spital de urgente din Romania

Intr-un spital romanesc, o imagine realizata spontan si incarcata pe retelele de socializare au emotionat o tara intreaga.

In imagine este un medic, aflat la inceput de cariera, cu tatuaje pe maini, si care in mod normal ar starni multe prejudecati, a demonstrat ca isi face treaba cu onoare si devotament.

Acesta se afla langa un pacient batran, adus cu targa, si abandonat pe salile spitalului.

El s-a oprit langa el, s-a apropiat si s-a interesat de problemele de sanatate ale batranului, cu multa rabdare si pasiune.

Asadar cineva a fost impresiont de gestul tanarului medic, si a urcat imaginea pe retelelele de socializare, iar acest lucru nu a fost trecut cu vedere, aceasta devenind virala.

Cel ce a surprins toata sceana a postat si un mesaj alaturi de fotografie:

„O poza cât o mie de cuvinte”

Ce am văzut și auzit azi la Urgențe din capitala, a fost induiosator.
Avem medici faini, dedicați, care vorbesc și se comportă exemplar, cu respect pentru pacienți, indiferent de vârsta, sex, culoarea pielii. Am văzut medici tineri, zâmbitori, care dădeau din liniștea lor celor din jur, fără sa ii grăbească pe cei tineri si cu multă răbdare pentru cei bătrâni.

(In poza ruptura de Șold la 85 de ani, domnul a fost întrebat de cel puțin 3 ori ce pastile mai ia, dacă mai suferă de ceva, nu își putea aminti toate problemele de sănătate. A fost calmat, tratat cu blândețe și cu mult respect pana a reușit să lege câteva fraze)

Și fac postarea asta pentru ca știm sa scoatem in evidență doar ce e rău și merge prost. Ei uite ca se întâmpla și lucruri bune. Frumoase. Făcute cu pasiune și din inima.”