Horoscop de weekend 23-24 octombrie. Se anunță vești bune pentru unii nativi

Horoscopul acestui weekend anunță surprize mari pentru unele zodii. Nativii acestora vor avea parte numai de reușite, în timp ce unora nu le va fi deloc ușor să ducă sarcinile la bun sfârșit. Vezi dacă te numeri printre norocoși și cum va fi weekend-ul pentru tine.

Zodia Berbec
Berbecii trec printr-o perioadă foarte bună și armonioasă, în care reușesc să echilibreze toate planurile vieții. Au parte numai de reușite, mai ales în ceea ce privește relația de cuplu și cea cu apropiații, pentru că reușesc să exceleze la capitolul comunicare.

Zodia Taur
Este un weekend al meditației, în care te gândești mult la viitor și la planurile pe care le ai pentru perioada următoare. Taurii au avut o săptămână grea, au muncit prea mult și acum a sosit momentul să se relaxeze puțin.

Zodia Gemeni
Implică-te mai mult în discuții inteligente, în proiecte de lungă durată. Trebuie să dai dovada de echilibru şi inspiraţie în relaţiile cu anturajul ca să eviţi unele momente jenante. Demonstrează-le că știi despre ce e vorba și te pricepi la acea treabă.

Zodia Rac
Vei avea de-a face cu prietenii în acest weekend. Petreci mult timp cu aceștia și vă distrați, lucru pe care nu l-ați mai făcut de mult timp. Ați uitat să vă mai relaxați și ați cam exagerat cu munca.

Zodia Leu
Evită cheltuielile extravagante! Pe de altă parte, nu e bine să te zgârcești și să nu îți cumperi nimic din ce îți dorești, dar nici nu da banii pe prostii și nu cheltui mai mult decât îți permiți.

Zodia Fecioară
Ai nevoie de ajutor, dar refuzi să îl soliciți și ai doar de pierdut. Ascultă și ce au de zis ceilalți, deoarece vei putea să rezolvi totul mult mai bine. Nu trebuie să le urmezi sfatul exact, dar merită să mai asculți o părere.

Zodia Balanță
Lucrezi în weekend și ți se pare că ceilalți nu se implică la fel de mult ca tine. Ai senzația că numai tu muncești, iar ceilalți doar profită de pe urma ta. Nu te grăbi să le reproșezi, analizează situația.

Zodia Scorpion
Weekend-ul acesta trebuie să fii foarte atent, la dinamică, la viteza cu care te mişti. Trebuie să eviţi micile incidente, dar mai ales discuțiile contradictorii, pentru că nu prea ești capabil să le susții și vei pierde.

Zodia Săgetător
Nu încerca să te schimbi pentru alții, pentru că fiecare e unic și nu merită să ne transformăm într-o variantă care nu ne reprezintă. Ești unic, iar naturalețea ta, cu toate imperfecțiunile ei, va fi cu siguranță apreciată de către cei din jur.

Zodia Capricorn
Ești stresat, deși nu ai un motiv clar pentru care să faci asta. În loc să analizezi o problemă pe toate părţile posibile, mai bine priveşti partea bună a lucrurilor, pentru că este imposibil să nu existe una.

Zodia Vărsător
Ai o formă bună şi un randament bun la distracţie şi relaxare. Ai chef să ieși cu prietenii, să petreci timp cu cei dragi, să simți că faci ceva cu viața ta și să mai uiți de stresul din ultima vreme.

Zodia Pești
Nu lua hotărâri pripite, urmăreşte ce se întâmplă și nu te grăbi. Un pas greșit te poate costa enorm, așa că mai bine ești răbdător.