Horoscop cu Mariana Cojocaru. Zodiile lovite de karma, previziuni complete pentru următorii șapte ani

Specialistul în Astrologie, Mariana Cojocaru, a făcut previziuni pentru următoarea perioadă. Ce se întâmplă cu zodiile și ce semne primesc acestea din partea astrelor. Potrivit spuselor sale, karma va lovi puternic unii dintre nativi, cărora nu le va fi ușor să se ridice.

Karma lovește zodiile. Previziuni cu Mariana Cojocaru
Karma joacă un rol foarte important în destinul nostru, iar în următorii șapte ani își va pune amprenta în viața multor nativi. În funcție de semnul lor zodiacal, unii vor avea motive de bucurie, în timp ce alții vor fi urmăriți de probleme.

Zodiile norocoase din acest punct de vedere sunt: Berbecul și Gemenii. Cei născuți sub semnul zodiacal al Berbecului vor începe să vadă și să simtă rezultatele muncii lor asidue. Vor fi urmăriți de succes, iar recomandarea astrologului este să nu amâne niciun plan, pentru că toate le vor ieși ca la carte.

Norocoși sunt și Gemenii care vor avea motive de bucurie mai ales la capitolul sentimental. Au toate șansele să-și găsească, în sfârșit sufletul pereche, iar profesional ar putea obține o funcție de conducere care va veni la pachet cu o remunerație grozavă.

De partea cealaltă a baricadei, în categoria zodiilor mai puțin norocoase, este Taurul care ar putea avea probleme financiare în următoarea perioadă, dar și decizii greu de luat.

Racii vor fi dezamăgiți, vor avea parte de trădări din partea unor persoane la care nu se așteaptă, mai spune astrologul Mariana Cojocaru.

Leii vor avea de furcă pe partea sentimentală. Astrologul atrage atenția că aceste probleme vor mai dura cel puțin încă trei ani, după care Leii se vor axa pe carieră pentru că aceasta va deveni prioritatea lor numărul 1.

Despre Fecioare, specialistul în Astrologie spune că acestea vor avea probleme la locul de muncă, din cauza unor persoane care le pun bețe în roate. Mare grijă la dușmani!

Previziuni astrologice cu Mariana Cojocaru
Balanțele sunt într-o continuă căutare de răspunsuri. Le este recomandat să nu se mai complacă și să-și rezolve problemele.

Vești grozave pentru nativii Scorpion ale căror vise sunt pe cale să devină realitate. Șanse mari să se mute în casă nouă.

Pentru Săgetători veștile nu sunt atât de grozave. Ei vor avea parte de mai multe obstacole în drumul spre fericire. Din fericire, tot răul este spre bine și vor avea ce învăța din toate astea.

Capricornii se vor descurca din ce în ce mai bine cu banii. Acești nativi sunt sfătuiți să lase în urmă trecutul și să trăiască în prezent.

Vărsătorii sunt de departe cei mai ambițioși. Despre ei, astrologul Mariana Cojocaru spune că vor lupta în fiecare zi din următorii șapte ani, pentru ca ceea ce își doresc să devină realitate.

Pentru Pești se anunță despărțiri, dar și mari satisfacții în următorii șapte ani. Norocul va fi alături de ei la fiecare pas!