Horoscop săptămânal 18 – 24 octombrie. Astrele aduc magie

Jupiter și Mercur își încheie amândoi retrogradarea pe 18, permițându-ne mai multă mișcare înainte și mai puține revizuiri dureroase. Apoi, luna plină în Berbec de pe 20 are vibrații majore de “toată noaptea”, aducând ceva la un punct culminant grăbit.

Sezonul Scorpionului începe pe 23, ușurându-ne în săptămâna viitoare, ceea ce ne permite mai mult timp pentru a procesa. Așadar, vezi ce îți rezervă astrele pentru săptămâna care vine!

BERBEC
Negocierile constante, atât în afaceri, cât și în relațiile tale romantice, te-au lăsat să te simți învins. Dar Luna plină în semnul tău, pe 20, este o șansă de a ajunge la o înțelegere, de a pune capăt unei dispute și de a-ți revendica autonomia. Canalizarea entuziasmului – chiar și în cele mai dificile situații – este una dintre superputerile tale. Îndepărtează-te de oricine care nu apreciază modul în care strălucești.

TAUR
Responsabilitățile de la birou și de acasă se intensifică atunci când atât Jupiter, cât și Mercur staționează direct pe 18. Primești în sfârșit recunoaștere pentru toate procedurile și politicile pe care le-ai implementat încă din primăvară. Totuși, nu te lăsa prea mult prins în jocul realizărilor, pentru că Luna plină în Berbec de pe 20 cade în sectorul tău inconștient, forțându-te să iei o pauză înainte de a te epuiza. Pune-ți OOO și citește o carte măcar o dată.

GEMENI
Un flirt cu un fost iubit care s-a desfășurat în DM-urile tale se mută în lumea reală când Mercur se plasează direct pe 18. Este timpul să vedeți dacă mai aveți chimie față în față. Indiferent dacă întâlnirea ta IRL se termină într-o cuplare fierbinte sau într-o îmbrățișare dezamăgitoare cu un singur braț, Luna plină în Berbec de pe 20 aduce o întâlnire profund cathartică cu cei mai buni prieteni ai tăi, unde poți vărsa toate detaliile.

RAC
Luna plină în Berbec pe 20 aduce câteva laude bine meritate pentru tine la locul de muncă, dar în același timp te duce până la epuizare completă. Să te ocupi de nevoile tuturor celorlalți și să te ocupi în mod constant de ridicarea moralului companiei nu mai este sustenabil. Sezonul Scorpionului începe pe 23, permițându-ți să îți concentrezi energia pe ceea ce îți aduce ție – nu altcuiva – bucurie.

LEU
Drama a fost o constantă pentru tine în ultima vreme, Leu, dar, pe măsură ce Jupiter devine direct pe 18, ți se oferă o lejeritate de care ai mare nevoie în conexiunile tale individuale. În loc să te cerți cu partenerul tău de afaceri despre cel mai bun procesator de salarii, faceți schimb de meme-uri în timp ce vă chinuiți împreună la un webinar plictisitor Zoom. Sezonul Scorpionului începe pe 23, iar pentru tine, această schimbare este despre concentrarea pe ceea ce te hrănește de jos în sus.

FECIOARĂ
Mercur retrograd te-a forțat să îți oprești cheltuielile în ultimele săptămâni, în timp ce te gândești la opțiuni mai bune pentru bugetul și investițiile tale. Mercur devine direct pe 18, permițându-ți să respiri mai ușor și, da, să îți iei în sfârșit noul și strălucitorul iPhone13 Pro. Apoi, Luna plină în Berbec de pe 20 se aliniază cu tine pentru a plăti o datorie sau un împrumut care îți atârnă deasupra capului. Prietenii tăi au râs de tine pentru că ești frugal, dar acum faci mișcări de putere.

BALANȚĂ
Deși te-ai simțit egoist în legătură cu faptul că ți-ai luat timp pentru tine, toată acea muncă de respirație, terapie cu amănuntul și yoga yin îți vine la îndemână în această săptămână. Luna plină în Berbec de pe 20 te obligă să iei o decizie rapidă cu privire la următorii pași ai relației tale. Fie că este vorba de o mărturisire către dragostea ta sau de o despărțire bruscă de partenerul tău, îmbrățișează transformarea.

SCORPION
După un proces epuizant de aplicare și interviu, Luna plină în Berbec de pe 20 aduce o ofertă de muncă surpriză. Emoționant! Dar trebuie să te hotărăști rapid. Este cu adevărat cea mai bună potrivire, sau alegi orice pentru a ieși din situația actuală? Soarele intră în semnul tău pe 23, permițându-ți să te simți suficient de ancorat în pământ pentru a da răspunsul final.

SĂGETĂTOR
Revenirea la un program și o rutină solidă este obiectivul principal în această săptămână, deoarece planeta ta guvernatoare, Jupiter, devine directă pe 18. După ce ți-ai petrecut ultimele luni experimentând totul, de la postul intermitent la tehnica Pomodoro și până la renunțarea la Instagram, ai o idee mai bună despre ce funcționează. Lucrurile nu stau însă mult timp pe loc, deoarece Luna plină în Berbec de pe 20 trimite un val de romantism sau inspirație în direcția ta.

CAPRICORN
Mutarea într-o casă nouă este o schimbare interesantă și necesară pentru tine acum. Dar nu te poți abține să nu te simți sentimental în legătură cu toate amintirile pe care le-ai făcut în fosta ta locuință care va fi în curând. Folosește Luna plină în Berbec de pe 20 ca pe o oportunitate nu doar pentru a împacheta și a elimina dezordinea, ci și pentru a-ți exprima recunoștința pentru toate oportunitățile pe care le-ai avut în acest spațiu. Odată ce începe sezonul Scorpionului, pe 23, ești gata să treci la un nou vis.

VĂRSĂTOR
Un impuls de încredere în sine sosește atunci când Jupiter se plasează direct în semnul tău pe 18. Luptele de săptămâna trecută devin binecuvântările acestei săptămâni. Da, acel proiect de lucru a fost un dezastru, dar nu ai învățat ceva din el? Luna plină în Berbec de pe 20 aduce rezolvarea unui conflict în curs de desfășurare cu sora ta sau cu un prieten apropiat. Este timpul să îți ceri scuze pentru a putea merge mai departe cu viața ta.

PEȘTI
Tensiunile se acumulează în jurul tău în această săptămână. Colegii tăi de muncă protestează împotriva politicii companiei, cumnata ta răspândește teorii ale conspirației, iar soțul tău are o criză de fantezie în fotbal. Dar cu planeta ta guvernatoare Jupiter staționând direct în sectorul tău inconștient pe 18, ești binecuvântată cu claritatea că nimic din toate acestea nu este problema ta. Canalizarea acestei descoperiri la Luna plină în Berbec de pe 20 te ajută să cureți dezordinea și să îți realoci bugetele pentru a avea liniște sufletească.