Adela Popescu ni-l prezintă, oficial, pe fiul ei. Imagini inedite cu bebelușul

Adela Popescu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și se consideră o femeie cu adevărat împlinită. Prezentatoarea de la Vorbește Lumea a devenit mamă pentru a treia oară, dar a tot amânat momentul în care îl va prezenta pe noul membru al familiei. Ea și Radu nu au mai rezistat, însă, și au publicat o imagine în care cel mic se vede foarte bine.

Adela, imagine specială cu bebelușul
Adela Popescu a devenit recent mamă pentru a treia oară, dar a reușit rapid să se recupereze și să revină la vechile obiceiuri. Celebra prezentatoare TV este foarte fericită în această ipostază și profită din plin de fiecare moment petrecut alături de familia ei numeroasă.

Prezentatoarea și soțul ei, Radu Vâlcan, au tot amânat să ni-l prezinte pe micuțul Adrian, așa cum fac mulți părinți. Decid să aștepte momentul potrivit, considerând că micuțul nu trebuie expus din timp pe rețelele de socializare.

Totuși, Adela nu a mai rezistat și a publicat recent imagini emoționante cu bebelușul ei și al lui Radu Vâlcan pe contul personal de socializare. Din imagine se observă că micuțul chiar a crescut și se dezvoltă normal, având în vedere că este foarte bine îngrijit. Nu ne putem da seama, însă, cu cine seamănă cel mic, pentru că fața nu este tocmai vizibilă, însă cert este că va veni curând momentul în care îl vom vedea pe Adrian, pentru că părinții lui deja s-au mai relaxat și nu îi mai feresc atât de tare chipul.

Adela Popescu, despre viața de mamă
Adela Popescu are deja trei copii și, chiar dacă înainte spunea că și-ar mai dori încă unun, acum a precizat clar că se oprește aici. Susține că este destul de dificil să te descurci cu trei băieți, dar nu se plânge deloc.

Prezentatoarea spune că cel mic a crescut și ea s-a obișnuit cu postura de mamă a trei băieți. Cu toții au nevoie de ea și încearcă să se adapteze, dar își găsește și timp să se odihnească, pentru că altfel nu ar face față stresului de acasă și de la serviciu, în același timp. Soția lui Radu Vâlcan este recunoscătoare că primește ajutor de la soțul ei, dar și de la bunicile copiilor, care sunt cu adevărat un sprijin pentru ea.

„M-ați tot întrebat cum mă descurc și trebuie să vă spun că momentan este neașteptat de bine. Ăsta mic îmi face surprize în fiecare zi, la modul că se trezește mereu înainte să plec de acasă și trebuie să-l alăptez, a acceptat biberonul din prima zi, nu i-a plăcut în mod deosebit, dar l-a acceptat.

La ceilalți doi s-a întâmplat mai greu asta. Copiii merg la grădiniță, vin la ora patru, deci am și vreo două ore și jumătate de când ajung acasă și până vin ei să îmi revin, de obicei dorm la prânz. Deci, totul este bine’, a spus Adela Popescu pe pagina personală de Instagram.