Boala a marcat-o. Viorica de la Clejani, decizie neaşteptată după ce a stat zile în şir în spital

Viorica de la Clejani a stat internată zece zile la Spitalul „Matei Balș”, unde medicii au diagnosticat-o cu Covid-19. La fel ca mulți alți români, artista nu a crezut în boală și nu s-a vaccinat, iar acum regretă decizia. Vedeta face dezvăluiri despre perioada petrecută în spital. Ce a văzut acolo a marcat-o.

Viorica de la Clejan a rămas marcată de ce a văzut în spital
Viorica de la Clejani a trecut prin momente extrem de dificile după ce a fost diagnosticată cu Covid-19. Vedeta a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor, fiindcă a făcut o formă gravă a bolii. Până să ajungă în această situație, cântăreața de muzică lăutărească nu a crezut în noul coronavirus. Chiar la începutul acestui an, vedeta spunea că nu se va vaccina decât dacă va fi obligată.

„Dacă sunt obligată să mă vaccinez, mă vaccinez. Dar dacă a durat 18 ani să faci un vaccin pentru hepatită, asta e o gripă. Nu se mai numește gripa aia veche, este Covid-19. Eu nu cred în așa ceva. Te îmbraci bine, nu răcești.”, spunea Viorica din Clejani.

Acum, artista regretă că nu a crezut în boală și că nu s-a vaccinat. În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, cântăreața a declarat că a rămas impresionată de ce a văzut în spital.

„Măruță, am văzut o fată de 30 de ani care a decedat, din păcate. Că ce fac oamenii…se duc la spital și semnează pe propria răspundere că se tratează acasă. Și eu așa am crezut. Nu am bănuit nicio clipă că mă vor interna. Dacă mai ai o boală, este și mai greu. Și mie mi-au găsit ficatul vraiește.

Am văzut cum puneau oamenii în saci, trăgeau fermoarul ăla și gata. Altul care abia mai respira, în timp ce altcineva țipa. Am stat acolo aproape 10 zile…”, a spus vedeta.

Ce decizie a luat Viorica de la Clejani
În emisiunea lui Cătălin Măruță, Viorica de la Clejani a recunoscut că s-a luat după lume și nu a avut încredere în medici. Acum, artista este hotărâtă să se vaccineze, fiindcă nu-și mai dorește să aibă probleme de sănătate.

„Când am văzut masca aia de oxigen pe față… aoleu, Ioniță, m-am dus dracu. Mă omoară ăștia pe aici. Masca de oxigen nu te omoară, așa cum spun oamenii. Așa credeam. Salut toți medicii care au avut grijă de mine.

Îmi cer scuze față de mine, că am fost o proastă, față de doctori, care au studii. Aștept să treacă trei luni și mă vaccinez.”, a mai spus Viorica de la Clejani.

Viorica de la Clejani, dezvăluiri după externarea din spital
După zece zile de internare în urma infectării cu noul coronavirus, celebra cântăreață de muzică lăutărească a fost externată. Ajunsă acasă, vedeta a ținut să le transmită fanilor săi din mediul online că este foarte fericită pentru că a ajuns lângă familie.

„Doamne, îți mulțumesc din suflet că m-ai adus acasă lângă familia mea și lângă cățeii mei, la căsuța mea… Off, tare bine e să fii sănătos! Iubiți-vă! Respectați-vă! Fiți fericiți, că într-o secundă vă duceți… când nici nu vă gândiți. Cel mai urât lucru este să fii o legumă la pat. Urăsc lucrul ăsta. Să avem sănătate cu toții, că vin vremuri grele”, a scris artista pe Instagram.