Mara Bănică, însărcinată în 6 luni, trece prin momente grele: “Mă simt în arest la domiciliu”

Mara Bănică trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Celebra jurnalistă se pregătește să devină mamă, vis pe care îl avea de mult timp și care abia acum i s-a îndeplinit. Totuși, este și o perioadă dificilă pentru ea și are parte de momente nu tomai plăcute în cea de-a șasea lună de sarcină.

Mara Bănică s-a izolat în casă
Mara Bănică trăiește un vis de când a rămas însărcinată. Celebra vedetă a ajuns cu sarcina deja în luna a șasea și se bucură de fiecare moment din această perioadă, dar se pare că mai întâmpină și greutăți. Jurnalista este foarte apropiată de fanii ei și, așa cum le-a oferit și vestea cea mare, îi ține la curent și cu evoluția sarcinii.

Mara a mărturisit că de ceva timp s-a izolat de teamă să nu se îmbolnăvească. Pentru că ne confruntăm cu o criză sanitară, ea se teme să mai iasă în public, mai ales că acesta copil a fost unul dorit și chinuit, motiv pentru care nu vrea să facă vreo greșeală. Deși se simte ca în arest la domiciliu, este dispusă să facă orice pentru fetița sa care va veni curând pe lume.

Mara a publicat și prima poză cu burtica, după ce o prietenă a insistat că vrea să o vadă. Jurnalista nu a luat foarte mult în greutate, dar burtica este proeminentă, normală pentru șase luni, iar acest lucru îl confirmă medicii la controalele regulate la care merge. Este o mămică norocoasă, cu un organism bun, care se va recupera rapid după naștere.