Horoscop 13 octombrie 2021. Zi cu ghinion pentru trei zodii, posibile certuri cu partenerul

Horoscop 13 octombrie 2021. Dacă e 13, e zi marcată de ghinioane pentru unele zodii. Vor apărea certuri în cuplu, tensiuni cu anumiți membri ai familiei, mici probleme în colectivul de la birou, și lista poate continua.

Horoscopul zilei de miercuri, 13 octombrie 2021
Previziuni astrologice pentru toate cele 12 zodii. Care sunt noutățile în ceea ce privește ziua de astăzi și ce sfaturi au astrele pentru nativii Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Zodia Berbec
Pentru acești nativi, ziua de astăzi vine cu nervozitate și irascibilitate. Este recomandat să vă țineți departe de oameni care au păreri contradictorii cu alte voastre, pentru că sunteți ca un butoi cu pulbere.

Zodia Taur
Nu ai niciun motiv de nemulțumire și cu toate astea ceva te trage în jos și nu te lasă să te bucuri din toți porii de prezentul tău. Caută în trecut, vezi ce nu ai rezolvat, rezolvă și eliberează-te!

Zodia Gemeni
Sfatul astrologilor pentru nativii zodiei Gemeni: alungă gândurile negre și numai așa vei putea avea o zi senină, de care să te bucuri așa cum se cuvine.

Zodia Rac
Racii se trezesc cu fața în jos și prima persoană de care se leagă cu răutate este partenerul de viață. El trebuie să le suporte nervii și să încaseze tot ce vine din partea Racilor. Aveți grijă! Este posibil să-și piardă răbdarea și atunci veți simți reversul medaliei.

Zodia Leu
Și în cazul Leilor sunt posibile certuri cu partenerul de cuplu, pe un fond conflictual care s-a inflamat deja. Problema este că soluțiile nu sunt simple, dar dacă veți discuta calm și deschis, veți reuși să echilibrați situația.

Zodia Fecioară
Așteptările acestor nativi de la cei din jurul lor s-ar putea să fie mai mari decât ar trebui și de aici sunt toate șansele să apară nemulțumiri/dezamăgiri. Coborâți standardele sau pur și simplu nu mai așteptați nimic și atunci veți fi surprinși.

Zodia Balanță
Sunt probleme cu cei din familie. Una vrei tu, alta vor ei și fiecare tabără își spune tare și apăsat punctul de vedere. Ascultă-le părerea și ia cea mai bună decizie pentru tine. Chiar nu ai cum să mulțumești pe toată lumea.

Zodia Scorpion
Este posibil să descoperi că multe dintre gesturile tale nu au fost înțelese corect, ba chiar au fost interpretate total eronat. Dacă ți se dă ocazia, încearcă să te explici ca să ai conștiința curată.

Zodia Săgetător
Ceri mai mult decât pot cei din jurul tău să îți ofere și, ce este cel mai grav e că ceri mai mult decât ești tu dispus să dai. Unde e problema? La tine sau la restul?

Zodia Capricorn
Astăzi vei întâmpina probleme în a exprima ceea ce simți. Pur și simplu vei avea senzația că nu se leagă cuvintele. Nu forța! De multe ori faptele înseamnă mult mai mult decât vorbele.

Zodia Vărsător
Sunt șanse să apară probleme în colectivul de la birou. Nici tu nu ai răbdare să asculți, dar pare că nici ai tăi colegi nu sunt dispuși să facă un compromis. Diplomația este cheia.

Zodia Pești
Peștii au toate șansele să se enerveze din nimicuri. Sfatul astrelor este să se concentreze pe lucrurile bune care li se întâmplă astăzi, iar pe restul să le ignore.