PANA LA LACRIMI! Ionuț Cercel, primele declarații la o lună de la moartea tatălui său, Petrică Cercel! Ce a transmis fiul îndurerat: ”Dacă Dumnezeu a ales să-i ia pe el…”

A trecut aproape o lună de la moartea lui Petrică Cercel, iar acum Ionuț Cercel, unul dintre fiii artistului, face și primele declarații.

El a publicat recent pe pagina sa câteva cuvinte despre decesul părintelui său.

Petrică Cercel a murit în urmă cu o lună, iar de atunci și până astăzi familia regretatului cântăreț de manele nu a vorbit despre decesul bărbatului, stâlpul casei.

Primele declarații ale lui Ionuț Cercel după moartea tatălui, Petrică Cercel
Astăzi, Ionuț Cercel, unul dintre cei trei băieți ai manelistului, a publicat pe pagina sa de Facebook o primă postare de după moartea tatălui său, iar el a transmis și un mesaj extrem de emoționant și totodată foarte dureros.

Petrică Cercel a compus în urmă cu ceva timp o melodie care făcea referire chiar la trecerea sa în neființă, iar acum familia a decis să lanseze piesa cu un videoclip cu totul special.

”Se spune că oamenii buni primesc semne de la Dumnezeu. Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă la el și d-aia a compus melodia asta!

Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la El, sper să-l facă mai fericit decât l-am fi putut face noi!”, a scris Ionuț Cercel pe Facebook.

Mesajele de regret au început să curgă pe pagina de socializare a lui Ionuț Cercel imediat după publicarea melodiei, iar cu toții au transmis familiei putere să treacă peste această durere uriașă.

Petrică Cercel a murit din cauza COVID-19
Petrică Cercel s-a stins din viață pe data de 16 septembrie din cauza

infecției cu noul coronavirus. Cântărețul se afla în spital de mai multe zile și se lupta cu COVID-19 fiind intubat la aparate.

Din păcate starea sa de sănătate s-a agravat în ultimele momente de viață, iar în ciuda eforturilor medicilor de-al salva, acesta și-a dat ultima suflare pe patul de spital, vestea morții căzând ca un trăsnet pentru toți cei care l-au iubit.

El a fost înmormânat câteva zile mai târziu la cimitirul Ghencea din București, acolo unde rudele și prietenii au venit să-i aducă un ultim omagiu. SCRIE SPYNEWS.RO