Horoscop 11-17 octombrie 2021, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Intră să vezi cum îți va fi săptămâna

Horoscop 11-17 octombrie 2021, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Iată care sunt predicțiile astrologice pentru această săptămână. Se pare că nativii zodiei Scorpion sunt cu gândul la bani, în timp ce Leii vor avea parte de tensiuni din cauza unor regulamente nerespectate.

Horoscopul săptămânii 11-17 octombrie prezentat de Camelia Pătrășcanu
Camelia Pătrășcanu a anunțat la Antena 3 care sunt previziunile astrologice pentru această săptămână!

Zodia Berbec
Acești nativi încep săptămâna cu multe treburi care țin de acte și protocoale. Miercuri pot intra în conflict cu cineva și sunt pe poziție în a-și expune toate argumentele. Pe final de săptămână caută prieteni și susținători, iar în weekend își pun ordine în gânduri.

Zodia Taur
Taurii vor fi preocupați de bani, cum să-i înmulțească și ce trebuie să facă pentru a fi în legalitate cu toate câștigurile financiare. Pot apărea tensiuni cu cei cu care interacționează, mai ales la locul de muncă. Săptămâna se încheie cu multe lucruri de rezolvat.

Zodia Gemeni
Gemenii vor avea o revelație în privința unei relații. Își vor da seama ce nu funcționează și cum trebuie să procedeze pentru a îndrepta lucrurile. Miercuri va fi o zi tensionată când au șansa să piardă bani din cauza unor calcule greșite. Spre finalul săptămânii vor cere sfatul unor specialiști.

Zodia Rac
Se anunță o săptămână cu multă muncă, multe drumuri și discuții la telefon. Miercuri va fi o zi tensionată pentru că vor fi puși față în față cu o persoană cu care nu se înțeleg. Joi și vineri sunt zile pentru calcule financiare, iar în weekend e rost de călătorii.

Zodia Leu
Leii depun foarte mult efort la lucru. Și pentru acești nativi ziua de miercuri va fi tensionată din cauza unor regulamente încălcate. Sunt deranjați de faptul că nu toată lumea își face bine treaba. Joi și vineri sunt mai atenți la contractul pe care l-au semnat, la drepturi și obligații.

Zodia Fecioară
Luni se ocupă de treburile casnice, ori de cele de la birou, caută date, investighează, cercetează. Miercuri, din cauza situații neprevăzute, Fecioarele își vor pierde încrederea în ele, pentru că vor avea sentimentul că sunt depășite de situație. Vor găsi soluții, însă, dacă se consultă cu cineva apropiat.

Zodia Balanță
Primele zile din săptămână vor fi destul de agitate pentru acești nativi care sunt în căutarea unor date și informații necesare pentru o întâlnire, o discuție sau un examen. Vor avea sentimentul că sunt trași de limbă. Miercuri vor apărea tensiuni legate de sănătate. Spre finalul săptămânii lucrurile se vor rezolva.

Zodia Scorpion
Scorpionii sunt cu gândul la bani, la ce anume pot face ca să-i înmulțească și li se cere atenție la cadrul legal în care lucrează, să nu cumva să depășească niște limite. Spre finalul săptămânii, la urechile lor vor ajunge niște informații legate de alte persoane (bârfe).

Zodia Săgetător
Săgetătorii sunt centrați pe ei și pot fi foarte sensibili față de ce li se spune/face. Miercuri apar tensiuni financiare legate de pierderea unor bani sau de sentimentul că nu au investit înțelept. Joi și vineri, însă, pot primi sprijin de la prieteni sau de la persoane care îi sfătuiesc foarte bine și descurcă niște lucruri.

Zodia Capricorn
Încep săptămâna cu o oarecare detașare față de ce se întâmplă în jurul lor. Miercuri vor fi tensionați din cauza unor obligații care îi apasă foarte mult și le crează o stare de neliniște. Joi și vineri apar discuții cu autoritățile în vederea soluționării unei probleme.

Zodia Vărsător
Luni este o zi socială pentru Vărsători, vor fi în centrul atenției, vor primi complimente și se vor simți în largul lor. Miercuri vor deveni nesiguri pentru că vor avea impresia că sunt prinși pe picior greșit. Joi și vineri revin pe poziție, cu toate argumentele la ei.

Zodia Pești
Săptămâna începe bine pentru Pești și aduce o oportunitate de neratat. Miercuri apar tensiuni și vor căuta sprijinul unui prieten apropiat. Joi și vineri vor înțelege că e mai bine să se bazeze pe propria persoană și evident pe forțele proprii.