Andreea Ibacka, primele declarații după ce a născut! “Am fost efectiv copleșită”

Andreea Ibacka a făcut primele declarații după ce a născut. Actrița a dat naștere unui băiețel sănătos, iar marea întâlnire dintre mamă și fiu a avut loc marți, 5 octombrie. Vedeta a fost condusă la maternitate de către soțul ei, Cabral căruia îi spusese să nu se grăbească să plece din zona spitalului, pentru că este posibil să se întoarcă împreună acasă. Nu a fost așa pentru că în a doua parte a zilei, s-a întâmplat minunea, iar Andreea l-a adus pe lume pe noul membru al familiei.

Ce a declarat Andreea Ibacka după ce a devenit mamă pentru a doua oară
Actrița a vorbit pe InstaStory despre trăirile din ultimele zile, despre venirea pe lume a bebelușului și a ținut în mod special să le mulțumească tuturor celor care s-au gândit la ea, i-au transmis toate cele bune și au avut emoții până la sosirea bebelușului. Andreea Ibacka s-a declarat copleșită de numărul mare de mesaje pe care le-a primit în aceste zile.

În spirit de glumă, actrița i-a transmis soțului ei că nu mai este grasă și că problema rămâne la el.

Am fost efectiv copleșită de foarte multe mesaje, gânduri, emoții, cât se poate de pure și de sincere, iar pentru asta vă mulțumesc din suflet. Am născut! Marți s-a întâmplat minunea din viața noastră, a spus Andreea Ibacka pe InstaStory.

Vedeta a spus că este singură la maternitate, motivele fiind lesne de înțeles, însă a dat asigurări că se simte bine, atât ea cât și bebelușul, și că este foarte fericită. Andreea se declară norocoasă și se entuziasmează la gândul că în cursul zilei de mâine se va întoarce în sânul familiei.

Andreea Ibacka și bebelușul se externează vineri, 8 octombrie
Mâine, Cabral își va cunoaște băiețelul, iar Namiko îl va vedea pentru prima oară pe frățiorul ei mai mic.

Recuperarea ei este mai ușoară decât data trecută, spune Andreea, iar bebele este foarte cuminte. Băiețelul Andreei Ibacka cântărește 3420 grame și 52 de centimetri.

Cabral îi așteaptă cu nerăbdare. Și el s-a declarat copleșit de toate mesajele cu felicitări pe care le-a primit din parte fanilor. El și Andreea formează unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri din showbiz. scrie fresh24.ro