Halucinant! Ce s-a ales de Sergiu, taticul calaret! L-a sunat pe Morosanu: Am fost dezamagit

Catalin Morosanu a facut dezvaluiri incredibile despre Sergiu, tanarul care a ajuns viral pe internet dupa ce a fost fotografiat calare prin Iasi! Imediat dupa ce povestea lui s-a mediatizat, sportivul l-a ajutat si cu ajutorul romanilor, i-a cumparat o casa! In cadrul unui interviu, vedeta spune ca este dezamagit de tanar si nu vrea sa-l mai ajute cu nimic acum.

Cat timp Catalin Morosanu se afla la Survivor, Sergiu, pentru care luptatorul a strans 43.000 de euro ca sa-l scoata din saracie, a vandut casa cumparata din donatii.

Catalin Morosanu a dezvaluit ca este dezamagit de “taticul calaret” si a povestit ca a incercat sa-l ajute cu un loc de munca, dar acesta a refuzat.

„L-am ajutat. Toți românii l-au ajutat. Primeam telefoane de la oameni. Câte lucruri a primit de la toţi românii, au donat haine. Avea cont de euro şi cont de lei. Românul e un om cu suflet extraordinar. În două săptămâni şi jumătate, am strâns 43.000 de euro. I-am găsit casă la 37.000 de euro într-o zonă metropolitană, mobilată.

I-a lăsat fostul proprietar carne în frigider, că avea nevoie. I-am lăsat și 6.000 de euro în cont. I-am zis că are o șansă să o pornească de la zero. Primul lucru pe care l-am văzut că scârţâie, am vrut să îl angajez la o clinică stomatologică. Soția mea e manager acolo. L-am programat la vizita medicală, nu mi-a mai răspuns la telefon, nici el, nici fratele lui, nici tatăl lui și atunci a fost prima dată când a scârțâit treaba. M-am supărat pe el, vorbisem în Iaşi să îl angajez.

Aflu după că a condus maşina fără carnet, dar toţi greşim. El e copil… are 20 și ceva de ani. M-a deranjat că s-a mutat de acolo, a cheltuit toţi banii şi s-a întors tot în sărăcia aia, în mocirla aia. S-a dus că acolo stă mama, tata. Am fost dezamăgit”, a dezvăluit Cătălin Moroşanu.

Mai mult, Sergiu l-a sunat pe luptator cu dorinta ca acesta sa-i semneze actul ca acesta sa poata vinde casa. Luptatorul. nu a dorit sa faca acest lucru, pentru ca nu avea voie sa vanda locuinta timp de cinci ani conform contractului.


„M-a sunat că vrea să vândă casa, avea nevoie de semnătura mea. Cinci ani nu avea voie să vândă fără semnătura mea, dar a găsit un tertip. Cred ca închiriat-o pe 5 ani de zile. Nu mai vreau să mai aud de chestia asta”, a mai declarat Cătălin Moroșanu.