Cristina Cioran, situație disperată! Vedeta a spus adevărul despre fiica sa: “Urlam și zbieram!”

Cristina Cioran a devenit mamă de curând, după multe momente de chin. Celebra actriță trece printr-o perioadă frumoasă a vieții sale, după ce și-a strâns fetița în brațe și a adus-o acasă, dar se pare că situația a fost mai grea decât credeam. Proaspăta mămică a dezvăluit cum a fost exact experiența.

Cristina Cioran, în lacrimi la TV
Cristina Cioran a născut prematur din cauza problemelor de sarcină. Fetița ei a stat intubată în spital timp de șase săptămâni, iar mama sa putea merge la ea doar când spitalul îi permitea. Ema a stat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal pentru a lua în greutate, dar acum este bine.

Cristinei i-a fost greu să stea departe de micuță și spune că a trăit clipe de chin. Nașterea a fost una extrem de grea, având în vedere că a avut loc înainte de termen. Actrița spune că ar fi luat o bacterie și așa a pățit ceva la stomac. Avea dureri mari, sângerări și a chemat de urgență salvarea.

Medicii au decis că este nevoie să nască, pentru că nu mai era cale de întoarcere. Cristina a simțit că lumea ei se sfârșește când a văzut că nu este nici însărcinată, dar nici nu are copilul alături de ea; se gândea la ce era mai rău, dar Dumnezeu a fost de partea ei și a micuței Ema.

“Duminică m-au apucat niște dureri și am sunat la salvare când am văzut că sângerez. La 8 fără 10 a venit salvarea, la 8 jumătate am născut. Am fost isterică, urlam și în salvare și în spital că e prea devreme. Medicul cu care am născut mi-a zis că nu avem cum să dăm înapoi. Mă simțeam ca într-un film”, a povestit Cristina Cioran la TV.

Cum a depășit Cristina cele mai grele momente

Cristina mărturisește că i-a fost greu să treacă peste momentele de chin, când fetița ei se afla intubată în spital și nimeni nu știa cum va evolua starea ei de sănătate. Actrița spune că familia a fost cea care a susținut-o din toate punctele de vedere și că datorită celor dragi a reușit să-și mențină psihicul bine.

În plus, vedeta le este recunoscătoare fanilor care s-au gândit mereu la ea și i-au transmis cele mai bune gânduri cât timp fetița ei a stat departe de ea. În toată acea perioadă, a primit peste 2000 de mesaje și așa a văzut cât de iubită este.

Cristina se pregătește de botez, pentru că fiica sa se simte bine în acest moment și este pregătită și pentru acest pas. Și-a ales deja nașii, care sunt prietenii lor apropiați.