Camelia Pătrășcanu: Luna nouă în Balanță e un fenomen ce se petrece o dată în an și ne afectează relațiile

Astrologul Camelia Pătrășcanu a anunțat că Luna nouă în Balanță care are loc pe 6 octombrie 2021 va avea un impact semnificativ asupra zodiilor. Acest fenomen care are cel mai puternic efect asupra sferei relațiilor se petrece o dată pe an.

În următoarele zile, până la fenomenul de Lună nouă putem curăța și elibera ceea ce nu ne permite să fim noi înșine în relațiile cu ceilalți. În 4 și 5 octombrie, Camelia Pătrășcanu spune că putem lucra foarte mult la motivele pentru care stăm în relații disfuncționale. De asemenea, astrologul explică faptul că această perioadă ne ajută să ne rupem de relațiile în care stam din motive superficiale.

Este un moment bun în care trebuie să luăm înțelepciunea din experiențele vechi pentru a ne pregăti pentru viitor.

Iată cum te influențează Luna nouă în Balanță în funcție de zodia ta, previziuni Camelia Pătrășcanu:

BERBEC
Iei anumite decizii de a-ți schimba atitudinea, pentru a corecta anumite relații. Această lună nouă este binevenită pentru nativii zodiei Berbec, aducând șansa de a revitaliza relații pierdute, dar și a le îmbunătăți pe cele existente.

TAUR
Trebuie să fii primul care se implică, cel care dă un model, pentru a-i atrage și pe ceilalți spre a acționa. Vei înțelege ce s-a întâmplat cu anumite relații din trecut și te vei simți vindecat. Unii Tauri pot da șansa unui nou parteneriat.

GEMENI
Luna nouă din 6 octombrie oferă Gemenilor o nouă perspectivă. E un moment bun pentru a fi tu însuți, pentru a te decomplexa. Dacă ești singur, iei decizia de a fi cât mai natural în prezența celorlalți, te simți în sfârșit eliberat. Gemenii care sunt într-o relației sunt deciși să fie autentici, să își dea măștile jos.

RAC
Relațiile de familie sunt analizate, poate chiar relații din trecutul îndepărtat, al strămoșilor. Anumite acte, fotografii, discuții, vor pune viața Racilor în altă lumină. Dacă ești născut în această zodie, te vei elibera de problemele trecutului, iar șansa e de partea ta și poți avea câștig material: moșteniri sau soluții ce duc la îmbogățire financiară.

LEU
E o Lună Nouă aducătoare de înțelesuri și răspunsuri, explicații. Se leagă relații bune în colectivitate sau în familie, ori în cercul de prieteni. Au loc mai multe discuții pentru stabilirea unor reguli, ce clarifică raporturile din aceste relații.

FECIOARĂ
Luna Nouă în Balanță aduce Fecioarelor ocazia de a clarifica relații de parteneriat sau conjugale. Vei pune punctul pe i, spunând acum tot ce n-ai avut curajul să zici în trecut, sau să ceri anumite drepturi pe care acum nu le-ai vrut.

BALANȚĂ
Scapi de inhibiții în această perioadă. De pe 6 octombrie, va fi îmbunătățită relația cu tinerii, cu copii sau cu adolescenți. Vei avea multe de învățat săptămâna viitoare. Unele Balanțe se vor îndrăgosti.

SCORPION
Luna Nouă aduce vindecare, elimină toxicitățile din viața ta, atât cu alții cât și cu tine însuți. Îți stabilești care sunt lucrurile care îți plac la tine și pui accent pe ele, încercând să scapi de aspectele negative. Te vei curăța pe plan mental în această perioadă.

SĂGETĂTOR
O să faci modificări în anturajul comun pe care îl ai cu partenerul tău. Dorești să te simți mai bine în compania lor. Săgetătorii singuri vor avea un farmec aparte și vor atrage tot felul de oameni în jurul lor.

CAPRICORN
Această perioadă vizează scopurile mari pe care le ai cu cineva, ajutându-te să disciplinezi relația cu anumite reguli. E o Lună Nouă ce aduce conștientizare legată de responsabilitățile în relație. E vizat și sectorul banilor.

VĂRSĂTOR
Luna Nouă îți atinge puncte mai sensibile ale conștiinței sale: crezuri, convingeri, moralitate. Vei fi foarte orientat spre spiritualitate. O persoană din străinătate aduce un aport semnificativ în viața ta.

PEȘTI
Luna Nouă va avea un impact puternic până pe 25 octombrie. Ai răbdare și înțelegere, încercând să-ți schimbi atitudinea, pentru a primi pacea în viața ta. Lasă în spate tot ce e greu și negativ, încearcă să vezi tot ce e mai bun în cei din jur.