Zodii cărora le merge bine în octombrie. Numai șase-s norocoase

Luna octombrie debutează în forță pentru șase dintre cele 12 zodii care vor avea noroc cu carul. Pur și simplu tot ce își propun le va ieși ca prin minune, fără prea mult efort. Se anunță o lună extrem de bună mai ales la capitolul financiar pentru Gemeni, Fecioară, Leu, Săgetător, Scorpion și Balanță.

Zodii norocoase în octombrie 2021
Norocoșii lunii octombrie sunt nativii născuți sub semnul zodiacal al Gemenilor, Fecioarei, Leului, Săgetătorului, al Balanței și al Scorpionului. Vă prezentăm previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte. Care vor fi capitolele la care vor excela în luna octombrie.

Pentru Gemeni, a doua lună de toamnă le aduce câștiguri financiare semnificative. Se țin banii de cei născuți sub acest semn zodiacal. Toate le vor merge bine la acest capitol, vor face investiții mari și profitabile și vor avea ocazia să-și satisfacă toate plăcerile.

Leu
O altă zodie norocoasă, căreia astrele îi vor surâde în luna octombrie este Leul. Acestor nativi le va merge bine mai ales la capitolul sentimental, mai ales dacă până acum a cam scârțâit. Se așează planetele și vor găsi calea spre o comunicare mai bună cu persoana iubită. Leii aflați într-o relație stabilă, fericită și de lungă durată au toate șansele să facă următorul pas în relație.

Fecioară
Pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Fecioarei, luna octombrie va veni cu stabilitate financiară. Banii nu vor fi o problemă, dar oricum Fecioarele sunt renumite pentru traiul econom. În a doua parte a lunii, unii nativi vor avea parte de o surpriză extrem de plăcută în plan sentimental. Viața de cuplu nu a fost nicicând mai bună decât acum.

Scorpion
Octombrie vine pentru Scorpioni cu câștiguri financiare impresionante. E drept, banii nu vor pica din cer, dar nimic nu se compară cu satisfacția de a-ți fi răsplătită munca. Drept dovadă, acești nativi se vor bucura din plin de roadele muncii lor de peste vară.

Săgetător
Pentru Săgetători călătoriile înseamnă viață, iar în luna octombrie vor avea parte din plin de tot felul de ieșiri mai lungi sau mai scurte. Vor vizita locuri noi, vor descoperi gusturi noi, vor experimenta și se vor bucura de aventură!

Balanță
Balanțele duc relația de iubire la un alt nivel. Din acest punct de vedere, luna octombrie va fi una fabuloasă pentru această zodie. Nativii care au trăit în nehotărâre până acum, vor lua taurul de coarne și vor face pasul cel mare. Se anunță cereri în căsătorie și proiecte de viitor extrem de frumoase.