Apare un nou partid. Anunțul a fost făcut chiar de fiica lui Vadim Tudor

Este vestea momentului. Apare un nou partid. Anunțul a fost făcut chiar de fiica lui Corneliu Vadim Tudor. Cutremur total pe scena politică. Informația privind noua construcție politică au fost oferite chiar de către Revista România Mare. Acolo, Lidia Vadim Tudor, una dintre fetele Tribunului, a explicat cu lux de amănunte ce urmează să se întâmple.

Lidia Vadim Tudor a vorbit, în Revista România Mare, despre o nouă formațiune politică. Numele, nu mai lasă niciun loc de comentarii: Partidul Vadimist Român. Ce urmărește acest nou partid? O spune chiar ea: Renașterea speranței și a patriotismului în România.

Fata lui Vadim a explicat și de ce nu a luat în calcul PRM. Ea a amintit că, încă de acum doi ani, a anunțat, în modul cel mai politicos posibil, că drumurile Revistei România Mare și ale Partidului România Mare s-au separat.

„Chiar dacă mulți dintre cititorii revistei încă văd o viitoare împăcare, aceasta nu va exista, cu atît mai puțin în prezent, cînd cele două aripi ale PRM dovedesc o totală desprindere de realitate și, mai grav, de valorile pe care Corneliu Vadim Tudor le-a promovat timp de mai bine de două decenii. Prin urmare, acest subiect rămîne închis, și îi rugăm pe cei care încearcă să utilizeze numele Vadim în interes electoral să renunțe la această intenție și să își facă loc în politica mare cu numele lor, cu partidelor lor, cu propriile puteri”, a scris ea.

Fata lui Vadim a susținut că cei care condamnă familia Tribunului pentru că nu se implică în acțiunile unor foști PRM-iști trebuie să înțeleagă că valorile naționaliste pe care acesta le-a apărat nu au fost și nici nu sînt împărtășite de către actuala conducere.

„Iată de ce Revista România Mare își dorește să îi apropie pe cei care încă împărtășesc valorile pentru care Corneliu Vadim Tudor a luptat. Revista are în plan crearea unui grup de lucru, care să constituie baza pentru renașterea spiritului suveranist al poporului român. Ne dorim să alăturăm grupului pe cei care simt că vadimismul este mai mult decît un nume, care cred că vadimismul este un curent al renașterii naționale. În acest sens, vom expune, din nou, în numărul viitor al revistei un decalog ca punct de plecare, iar cei care aderă la acesta vor deveni membri ai acestui grup care, cu ajutorul lui Dumnezeu, va pune bazele renașterii naționalismului autentic românesc

De curînd, de cînd prin intermediul site-ului Revistei România Mare am anunțat inițierea acestei mișcări politice, Partidul Vadimist Român, care să ducă, într-un final, la renașterea spiritului naționalist al românilor, am primit o mulțime de gînduri bune, sprijin și încurajări. Nu știm dacă acestea se vor transforma într-un sprijin efectiv, trup și suflet, sau financiar, așa cum ne așteptăm. Mai ales că ne dorim să cooptăm în această mișcare și tineri, care să poată duce mai departe această „povară“ a înțelepciunii patriotice”, arată sursa citată.

Potrivit informațiilor oferite, partidul va avea la bază 10 principii. Acesta ar fi singurul obiectiv.

„În următoarele numere ale revistei, în pagina 3 vom relua principalele obiective și principii ale Partidului Vadimist Român, partid care va fi lansat oficial în prmăvara anului 2022”, se mai arată în paginile revistei.