Ileana Ciuculete, vie în amintirea celor care au iubit-o. Mama artistei o plânge și azi, la patru ani de la deces: „A putrezit toată frumusețea ei!”

Ileana Ciuculete a fost una dintre cele mai mari interprete de muzică populară din țara noastră. În urmă cu patru ani, România mai pierdea o stea. Regretata artistă a plecat dintre noi la doar 64 de ani, atunci când nimeni nu se aștepta. La numai o săptămână după ce a fost diagnosticată cu o formă agresivă de ciroză, Ileana Ciuculete ne-a părăsit.

Cântăreața nu a fost uitată, chiar dacă anii au trecut. Apropiații și cei care au cunoscut-o îi simt lipsa ei, dar și pieselor care îi încânta. Printre cei mai afectați este mama sa, care o plânge și azi cu jale, și își amintește de vremurile bune.

Familia o plânge pe Ileana Ciuculete
Ileana Ciuculete a plecat mult prea devreme dintre noi, când nimeni nu se aștepta. Boala a răpus-o repede, iar toți cei care i-au iubit muzica sau au cunoscut-o personal au fost profund marcați de dispariția sa. La patru ani de la deces, artista a rămas în amintirea multora, dar familia este cea care se luptă cu dorul ei zi de zi.

Mama Ilenei Ciuculete a ajuns la vârsta de 91 de ani, iar bătrânețea este tot mai grea în lipsa fiicei sale. Deși mai are un băiat, care acum o îngrijește, nimic nu a putut să-i umple golul din suflet pe care Ileana Ciuculete i l-a lăsat atunci când a plecat. Bunica Gina a mărturisit pentru Click.ro că își amintește zi de zi de fiica ei, despre care are doar cuvinte de laudă.

Cel mai mare regret al bunicii este că nu a putut fi alături de fiica sa în ultimul ceas, pentru că răposatul său ginere nu i-a spus ce se întâmplă exact cu Ileana, ci a mințit-o că ar fi bine, acasă, unde face perfuzii, în timp ce lucrurile stăteau cu totul altfel.

“Am avut-o pe scumpa mea fetişoară… S-a dus! A putrezit toată frumuseţea ei, toată deşteptăciunea şi toată vrednicia ei! Ce să mai zic? Nu am nici o putere… Măcar să fi fost şi eu când i-a ieşit sufletul, să-mi fi spus şi ginerele meu: «Vino, că Ileana este rău». Dar el mă minţea că face perfuzii acasă… Doar era fetiţa mea şi Auraş era fratele ei, nu îi făceam nimic! Să ne fi anunţat şi pe noi, să fi văzut pe cineva din partea ei înainte să moară.”, spune bătrâna pentru Click. scrie fresh24.ro