Cine era Dan Petrescu, cel mai bogat român. A murit în accidentul aviatic din Milano

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident aviatic de proporții, care s-a terminat cu decesul tuturor persoanelor de la bordul aeronavei private. Era vorba despre persoane înstărite, cu o situație financiară bună, iar printre ele se numără și marele milionar, Dan Petrescu, alături de familia lui.

A murit Dan Petrescu

În urmă cu ceva timp a avut loc un accident aviatic, ce s-a soldat cu opt decedați. Dan Petrescu ar fi cel care a murit duminică în accidentul aviatic din Milano alături de soţia sa, fiul lor de 30 de ani care pilota aeronava şi alţi cinci prieteni ai familiei.

Sursele din străinătate spun că multimilionarul despre care Ion Tiriac declara că este cu adevărat cel mai bogat dintre români ar fi una dintre persoanele decedate. Alături de el erau soția și fiul său, care era un pilot experimentat.

Avionul a decolat de pe aeroportul Linate din Milano, iar destinația era insula Sardinia, așa cum au declarat oficialii. Accidentul a avut loc lângă o stație de metrou din zona suburbană a orașului Milano, unde se aflau o mulțime de oameni ce au asistat la acest incident, în urma căruia au explodat și mai multe mașini. Era plecat din țară încă de pe data de 30 septembrie.

Dan Petrescu, mai bogat decât Țiriac

Dan Petrescu a fost și rămâne un nume puternic, pe care toată țara îl știe. El ar fi chiar mai bogat decât Țiriac, lucru recunoscut chiar de fostul tensimen. Se pare că averea lui era estimată la peste un miliard de euro și deținea o mulțime de proprietăți chiar și în străinătate.

Acesta deținea terenuri pe care erau construite supermarketuri și centre comerciale cunoscute în toată țara. În 2018, acesta deţinea circa 15-20 de parcuri comerciale închiriate către Metro, Praktiker sau Auchan. O perioadă bună de timp, el a locuit la Monaco, unde și-a făcut mulți prieteni pe aceeași lungime de undă, alături de care și-a continuat colaborările și a pus baza unor proiecte interesante.