Anamaria Prodan și Reghe, prima apariție împreună! Au uitat complet de divorț

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Cei doi soți care activeză în lumea sportului ocupă primele pagini ale tabloidelor de când Reghe a declarat că divorțează, dar lucrurile par să se schimbe și să devină mai bune între ei.

Anamaria și Reghe s-au împăcat
Anamaria și Reghe trec printr-o perioadă extrem de grea. În urmă cu câteva luni, antrenorul a spus că divorțează de soția lui și de aici a început tot scandalul în care continuă să fie implicați în acest moment. Au apărut tot felul de bârfe la adresa celo doi și lucrurile s-au complicat.

Au apărut tot felul de zvonuri cum că Reghe ar avea o relație cu o altă femeie, că ar fi dus-o pe aceasta în vacanțe și că are de a face cu tot felul de femei. Prodanca a negat orice zvon de acest fel și a încercat să îl acopere pe soțul ei, deși a avut și momente de rătăcire, când a recunoscut că ar mai fi cineva între ei.

Totuși, se pare că au trecut peste toate și au început din nou să se afișeze împreună. În urmă cu scurt timp, vedeta a făcut public pe contul său personal de Instagram un videoclip în care ea și soțul ei sunt cu zâmbetul pe buze, se simt bine unul în compania celuilalt și își zâmbesc timid uneori.

Anamaria Prodan susține că nu divorțează
Anamaria Prodan nu poate accepta faptul că relația ei nu mai merge la fel de bine ca înainte și că cei 13 ani de căsnicie au ajuns în acest punct. Sexy-impresara susține întruna că nu are de gând să divorțeze de soțul ei nici măcar atunci când va vedea dovezi clare care să ateste că acesta o înșală.

Are de gând să îi dea mai multe șanse și spune că îl va ierta pentru tot dacă demonstrează că regretă faptele sale. În acest moment, ea susține că are o relație foarte bună cu Laurențiu Reghecampf și nu se gândesc deloc la divorț, lăsând impresia că au rezolvat orice problemă.

”Noi suntem un cuplu unic în lume, manager și antreprenor, toți la nivel internațional amândoi la nr 1, într-o țară în care familiile noastre sunt foarte puternice, copiii sunt incredibili, noi am creat un imperiu, normal fiind doi copii fără să ne ajute nimeni, e normal ca zi și noapte i-am dernajat pe toți papagalii ăștia care vorbesc, toți sunt cu bani…”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars. scrie fresh24.ro