Kamara, împăcare surprinzătoare cu fosta soție. Au trecut peste orice chiar de ziua fiului lor: “Legați pentru totdeauna!”

Kamara este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Celebrul cântăreț se bucură de mare succes în plan profesional, dar nu la fel de bine îi merge și în ceea ce privește viața amoroasă. De câțiva ani este singur, după ce a divorțat de mama copilului său. Se pare acum, însă, că cei doi au îngropat securea războiului de dragul celui mic.

Fotografie emoționantă în trei
Kamara este un tată singur de câțiva ani. Artistul a divorțat de soția lui de câțiva ani și cel mic a rămas la el. Leon are mai multe probleme de sănătate și a trecut prin multe intervenții de-a lungul timpului, deși este foarte mic. Treptat se îndreaptă către o viață normală, dar drumul până acolo e lung.

Mama lui îl susține și ea cum poate și petrece mult timp cu el, deși nu mai este cu Kamara. Totuși, cu ocazia zilei lui Leon, artistul a publicat o imagine care ridică multe semne de întrebare. Cei trei apar fericiți, de parcă încă ar forma o familie fericită. Au încercat, oricum, să păstreze relația lor vie de dragul celor mic, dar acum pare a fi ceva mai mult.

Kamara o sărută cu dragoste pe soția sa pe obraz și mesajul care însoțește fotografia completează perfect atmosfera emoționantă. Este convins că împreună vor reuși să-l aducă pe Leon pe drumul cel bun și vor fi din nou fericiți.