„Sfârșitul lumii e mai aproape decât ne-am fi imaginat!” Copilul care a prezis pandemia de coronavirus, vorbeşte din nou!

Copilul care a prezis pandemia de coronavirus face noi previziuni înfiorătoare, acesta susținînd că sfârșitul lunii este mai aproape decât ne-am fi imaginat, iar următorul an nu va fi mai bine, ci din ce în ce mai rau!

Abhigya Anand, copilul din India care ar fi prezis începutul pandemiei de Covid-19, spune acum că următoarele luni vor aduce dezastre. Tânărul de 14 ani susține că vorbește cu planetele și este urmărit cu atenție de oamenii care cred cu tărie că este un profet.

”Conform astrologilor, începând din noiembrie 2021 și până în noiembrie 2022 va fi un dezastru. Nu se știe dacă o prăbușire economică, un război sau pandemia se va intensifica. Saturn și Jupiter vor intra în conjuncție și, de fiecare dată când s-a întâmplat acest lucru au avut loc dezastre. Ultima dată când aceste planete au fost așa aproape a fost acum 400 de ani.

Asistăm la nașterea lumii post COVID, în care oamenii se tem unii de alții și există riscul să ne deconectăm complet refuzând să mai intrăm în contact cu oamenii, ceea ce ar putea duce la distrugerea civilizației. Asistăm mai mult la o pandemie de frică decât la o pandemie de COVID.

Și ar trebui să începem să transmitem speranța tuturor, decât ce facem acum, când transmitem frica și nesiguranța semenilor noștri”, a fost mărturia lui Abhigya Anand, într-un filmuleț pe care l-a urcat pe rețelele de socializare.

Cine este Abhigya Anand
Presa spaniolă notează că la 7 ani, Abhigya Anand începuse deja să înveţe sanscrita, una dintre cele mai vechi limbi din lume. La 10 ani, s-a înscris la primele cursuri de astrologie, după ce a văzut un anunţ de pe stradă. Cu toate că profesorii au crezut iniţial că nu va putea înţelege mare lucru, din cauza vârstei fragede, puştiul-minune i-a uimit pe toţi şi a fost premiantul clasei.

Cunoştinţele sale au stârnit invidia colegilor mai mari. Chiar şi profesorii se simţeau inconfortabil în faţa lui şi i-au cerut să nu mai pună întrebări în timpul orelor. Nimic nu l-a putut opri însă pe Anand să termine crusurile de Vastu sastra, doctrina hindusă care influenţează legile arhitecturii şi ale naturii.

În februarie 2019, acesta a spus că relaţiile dintre SUA şi Iran se vor înrăutăţi. Iar acest lucru s-a întâmplat la începutul anului, când generalul irania Qasem Soleimani a fost ucis în Iraq în urma unui raid american. scrie ciao.ro