Ce s-a ales de medicul-erou din Apuseni. Ce familie are și câți bani câștigă acum

Radu Zamfir este unul dintre cei mai cunoscuți medici de la noi din țară. Specialistul a devenit cunoscut după accidentul aviatic din ianuarie 2014, care a șocat pe toată lumea. Ce mai face eroul acum, la 7 ani de la accidentul care ar fi putut fi o tragedie pentru el.

Ce avere are acum Radu Zamfir

Radu Zamfir a trăit clipe de groază după accidentul l aviatic din ianuarie 2014, din munții Apuseni. Pe atunci, Comandantul Adrian Iovan și studenta la medicină Aura Ion și-au pierdut viața, iar cei care au supraviețuit au fost copilotul, Radu Zamfir și alte trei cadre medicale. Medicul a devenit un adevărat erou pentru țara noastră și continuă să salveze viața multor oameni.

Amintim că, atunci, un avion care efectua o cursă umanitară a forțat aterizarea în Munții Apuseni. Medicul a fost rănit grav atunci, dar a beneficiat de cele mai bune îngrijiri și s-a vindecat. De meserie medic primar specialist în Chirurgie Generală, s-a întors la meseria lui imediat după ce s-a recuperat complet. Mai mult, în 2019 a primit distinsa funcție de director executiv al Agenției Naționale de Transplant.

Medicul și-a depus declarația de avere pentru anul precedent, de unde reiese că nu are deloc un statut financiar slab, dimpotrivă. De curând, și-a achiziționat un teren de 222 de metri pătrați în București. Tot acolo mai deține și un apartament.

În plus, el a încasat 83125 lei pe an de la Fundeni, iar asta nu e tot. De la cabinetul lui medical a câștigat 359771 lei pe an, iar alte 250000 lei anual au venit dintr-o colaborare. Radu Zamfir a are parte de venituri mari și din funcția de director al Agenției Naționale de Transplant, respectiv 97862 lei.

Fiica lui Radu Zamfir, mândria familiei

Radu Zamfir este un medic excepțional și asta nu o zicem noi, ci rezultatele sale notabile și oamenii care au primit ajutor de la el. Familia sa este una de oameni citiți, medici, oameni cunoscuți, iar nici fiica sa nu se lasă mai prejos.

Este un elev eminent și a intrat la un liceu de top din Capitală, cu media 9,67. Ea spune că școala a fost mereu pe primul loc, dar muzica rămâne pasiunea ei și nu ar spune nu unei cariere în domeniu. Părinții o susțin și nu au nimic împotrivă să îmbine meseria de medic cu cea de artist, mai ales că sigur va fi bună la ambele.

„Muzica fiind pasiunea mea va fi cea care îmi va predomina preferințele, dar școala pentru mine mereu a fost pe primul loc. Mereu mi-a plăcut să fac lucrurile bine, aproape perfect și nu se poate să nu duc lucrurile la capăt și așa este felul meu de a fi”, a spus tânăra premiantă.