Ți-o mai amintești pe Lucelia Santos din Sclava Isaura? Actrița este de nerecunoscut

Timpul nu iartă pe nimeni, indiferent de cine ar fi. Nici artiștii, actorii noștri preferați sau alte persoane celebre nu reușesc să-l țină pe loc și pierd lupta cu acesta. La fel s-a întâmplat și cu Lucelia Santos, celebra actriță din serialul Sclava Isaura, care s-a bucurat de mare succes la vremea respectivă.

Lucelia Santos, de nerecunoscut
Lucelia Santos a fost una dintre cele mai iubite actrițe ale anilor 90. Lucelia Santos a devenit cunoscută în întreaga lume datorită rolului interpretat în telenovela de succes ” Sclava Isaura”, în care avea doar 19 ani și era de o frumusețe de nedescris. Producția a avut succes și la noi în țară și mulți români au plâns la scenele emoționante.

Actrița s-a retras de ceva timp din lumina reflectoarelor și nu a mai apărut în niciun film de multă vreme. Joacă acum mai mult în piese de teatru și este foarte activă pe rețelele de socializare, unde publică imagini recente cu ea și păstrează mereu legătura cu fanii ei. Îi ține la curent cu tot ce mai este nou în viața ei și este foarte apropiată de aceștia.

Mulți trec pe lângă ea și nu o recunosc, pentru că anii și-au pus serios amprenta asupra chipului său. Ridurile îi trădează vârsta, dar unele trăsături sunt neschimbate. Zâmbetul și privirea sunt la fel de calde și acestea o fac să pară aceeași tânără frumoasă.

Lucelia a devenit bunică
Lucelia este foarte familistă și petrece mult timp cu cei dragi. Deși a trecut de 60 de ani, se menține în formă și este mereu cu zâmbetul pe buze. Cea mai mare ralizare sunt copiii și, mai nou, nepoțica ei de doar patru ani. Se bucură de orice clipă alături de ea și îi place să fie activă.

Ea a dezvăluit pentru publicația braziliană ”O globo” că fiul ei, Pedro Neschling, de asemenea actor, și soția sa, Vitória Frate, au devenit părinții unei fetițe adorabile în 2017. Ea se ocupă mult de micuță și este mândră că este o bunică în putere.

Lucelia nu a avut deloc noroc în dragoste, dacă la alte capitole a excelat. Ea s-a căsătorit în 1982, pentru ca în 1986 să divorțeze. De atunci nu a mai avut nicio relație și nu a mai fost văzută cu niciun bărbat.