Horoscop 1 octombrie 2021. Început de lună cu dezamăgiri pentru aceste zodii

Horoscop 1 octombrie 2021. Ce vă rezervă astrele în funcție de semnul zodiacal în care v-ați născut. Luna octombrie debutează cu emoții, dezamăgiri, bucurii, reușite personale, dar și profesionale. Vă prezentăm previziunile astrelor pentru prima zi din această lună.

Horoscopul zilei de vineri, 1 octombrie 2021
Previziuni astrologice generale pentru fiecare zodie în parte, dar și sfaturi din partea astrelor. Ce trebuie să faceți ca să aveți o zi bună.

Zodia Berbec
Pentru acești nativi, prima zi din luna octombrie îi provoacă la noi experiențe profesionale. Vor primi un task cu care nu au mai avut de-a face, iar asta îi va scoate din zona de confort.

Zodia Taur
Taurii se vor bucura de o zi cu surprize plăcute din partea rudelor. Cineva pe care nu au mai văzut de mult față în față le va aduce un dar minunat care le va schimba total starea de spirit.

Zodia Gemeni
Leii se echilibrează astăzi după o perioadă în care nu prea au fost în apele lor. În sfârșit răsare soarele pe strada lor și își vor recăpăta optimismul.

Zodia Rac
Nativii zodiei Rac vor fi angrenați în rezolvarea unei probleme familiale. Nu au nici chef, nici energie pentru asta, dar trebuie să se implice și până la urmă va fi cu final fericit.

Zodia Leu
Leii fac promisiuni astăzi, însă ar trebui să se asigure că le pot respecta. Există o vorbă din popor: nu răspunde când ești nervos, nu promite când ești fericit.

Zodia Fecioară
Pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Fecioarei va fi o zi cât se poate de reușită, pe toate planurile. În a doua parte a zilei vor avea ocazia să afle un adevăr care le va ajuta să ia decizii de viitor.

Zodia Balanță
Pentru cei născuți în zodia Balanță, luna octombrie începe cu multă muncă. Sunt implicați în tot felul de proiecte profesionale, dar nu se plâng, pentru că de acolo vin banii.

Zodia Scorpion
Scorpionii încep ziua cu o stare generală proastă, dar o vor continua cu energie bună și chef de treabă. Au planuri mari de investiții și fac tot felul de scenarii în acest sens.

Zodia Săgetător
Nu decide când ești trist! Acesta este sfatul astrelor pentru cei născuți în zodia Săgetător. Așteaptă să-ți treacă supărarea și să vezi lucrurile cu alți ochi, iar mai apoi vei putea lua o decizie bună.

Zodia Capricorn
Cheful de ceartă cu care te trezești astăzi îi va îndepărta pe toți cei dragi de lângă tine. Schimbă-ți atitudinea și comportamentul dacă nu vrei să devii urâcios pentru ceilalți.

Zodia Vărsător
Pe principiul: cea mai bună apărare este atacul, astăzi ți-ai pus în gând să-ți faci dreptate. Prea mult ai tăcut și i-ai lăsat pe ceilalți să creadă și spună ce vor despre tine.

Zodia Pești
Niciodată nu este prea târziu să faci ceva pentru prima dată. Astăzi, pentru Pești, este ziua noilor începuturi.