Cum a reușit Adriana Bahmuțeanu să slăbească atât de mult! Transformare fabuloasă

Adriana Bahmuțeanu a avut probleme cu kilogramele în plus care i-au tot dat bătăi de cap în ultimii ani. Greutatea vedetei a fluctuat până când Adriana a simțit că a scăpat lucrurile de sub control și a pus piciorul în prag. Avea 86 de kilograme, a slăbit 17 și se apropie de 20 de kilograme date jos.

Adriana Bahmuțeanu într-o formă de zile mari
Invitată în platoul emisiunii XNS, vedeta a vorbit despre cum a reușit să-și transforme corpul scăpând de aproape 20 de kilograme. Adriana Bahmuțeanu ține o dietă permanentă bazată pe crudități, pe care le consumă în cantități mici și face niște injecții recomandate de către medic.

A slăbit atât de mult încât nu doar că îi vin hainele vechi, dar unele îi sunt chiar mari.

Am slăbit precum economia României. Nu chiar 20 de kilograme în cap, dar sunt pe drumul cel bun, aveam vreo 86 de kilograme. Din fotomodel, ajunsesem fotopurcel. Acum am început să intru în vechile haine, unele chiar îmi sunt largi, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Vedeta a spus că s-a îngrășat mult în perioada în care a stat în casă de nevoie, așa cum am procedat cu toții. Se pare că a gătit mult, a făcut pâine de casă, din care s-a înfruptat, iar părerile de rău nu au întârziat să apară.

Din fericire, Adriana a avut suficientă ambiție să facă tot posibilul să-și revină. A slăbit aproape 20 de kilograme și nu are de gând să se oprească aici, pentru că nu ține o dietă anume, ci pur și simplu și-a schimbat stilul de viață.

Adriana Bahmuțeanu a făcut senzație la Splash! Vedete la apă
Vedeta a avut ocazia să-și etaleze fizicul în emisiunea Splash! Vedete la apă unde și-a depășit teama de înălțime. Adriana a dat dovadă de curaj și ambiție și a sărit de la platforma de cinci metri. Surprinzător sau nu, săritura vedetei de televiziune a fost una bună, apreciată de către specialiști.

Toți au felicitat-o în primul rând pentru curaj și pentru că a reușit să-și depășească teama de apă. Nu mulți știu dar, în copilărie, Adriana Bahmuțeanu a fost la un pas să se înece, și din acest motiv a crescut cu o anumită reținere față de apă. Iată că odată cu participarea la Spash, vedeta a demonstrat că temerile noastre sunt doar în creier.