Simona Halep, la 30 de ani. 30 de gânduri care nu-i dau pace în lupta dintre Simo și S1mo!

Simona Halep și-a dedicat viața tenisului și s-a luptat în permanență pentru autodepășire, titluri și recorduri. Împlinită sufletește prin căsătoria cu bărbatul iubit, are de lămurit problemele unei cariere prodigioase, dar ajunsă într-un moment dificil

Simona Halep împlinește 30 de ani pe 27 septembrie și traversează o perioadă cu destule incertitudini. Trebuie să se adapteze la viața ca doamnă Halep-Iuruc, dar în același timp trebuie să-și facă mai mult timp pentru tenis.

Dacă lucrurile merg bine în viața de familie, cu o superbă petrecere de căsătorie la care au fost prezenți 300 de invitați, la tenis lucrurile cam scârțâie.

Pe 21 septembrie 2021 s-a împlinit un an de la ultimul turneu câștigat. Ba, chiar mai mult, Simona nu a disputat nicio finală în acest interval. Așa ceva nu i s-a mai întâmplat din 2009, când abia își făcea primele apariții în circuitul WTA.

Mai mult, accidentările nu îi mai dau pace Simonei, care pare că nici nu își mai găsește motivația pentru a continua să se antreneze la cel mai înalt nivel. Octombrie 2021 poate fi o lună de cotitură pentru viitorul ei profesional. Fie va decide să pună din nou totul la bătaie și să se antreneze la maximum pentru a obține noi trofee, fie va prefera să se dedice tot mai mult familiei și afacerilor. Deocamdată, la nivel declarativ, „Simo” nu renunță la ambiția de a fi din nou „S1mo”.

Indiferent de decizie, de viitorul apropiat sau îndepărtat, Simona Halep este și va rămâne unul dintre marile nume din istoria sportului românesc. FANATIK vă prezintă 30 de gânduri care nu îi dau pace la 30 de ani.

“Mai vreau să joc trei ani, să vedem cum o să fiu cu accidentările. Îmi doresc tare mult să mai ajung în Top 10. Fac tot ce pot. Totul va fi un bonus în continuare” – Simona Halep. continuarea fanatik.ro