Scopul tău pe Pământ în funcție de zodia în care te-ai născut. Află-ți destinul

În funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut, ai un scop în viață, dar și un destin care nu ține neapărat de șansă, ci de alegere. Specialistul în Numerologie, Mihai Voropchievici și bioenergoterapeutul Lidia Fecioru te învață să descoperi care este scopul tău în viață în funcție de zodia ta.

Scopul tău în viață în funcție de zodia ta. Descoperă-ți destinul!
În cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, cei doi specialiști au vorbit despre tainele destinului în funcție de semnul zodiacal.

Zodiile de Pământ – Taur, Fecioară, Capricorn. Care este scopul în viață al celor care sunt născuți în aceste zodii. Taurii sunt muncitori, trudesc de dimineață până seara, agonisesc, se gândesc mai mult la ceilalți decât la ei, își pun bariere pentru că le este teamă să iasă din zona de confort. Scopul pe pământ al celor născuți în zodia Taur este să mediteze.

Fecioarele sunt pasionale, dar extrem de greu de descifrat, tocmai de aceea scopul lor pe pământ este să învețe să și transmită ceea ce simt.

Capricornii sunt făcuți să fie șefi, conducători, antreprenori. Sunt foarte implicați în muncă și nu le place să fie conduși, de aceea sunt mai mereu pe poziții de superioritate.

Zodiile de Foc – Berbec, Leu, Săgetător. Scopul celor născuți în zodia Berbec este să ofere ajutor. Berbecii sunt foarte săritori, trăiesc pentru a face bine celor din jurul lor și îi ajută să iasă din zona de confort.

Leii au un scop precis pe pământ: ei trebuie să inspire. Emană putere prin toți porii și de aceea, de multe ori stârnesc admirația celor din jur. Leii sunt mentori motivaționali.

Menirea nativilor zodiei Săgetător este să călătorească, să exploreze, să facă descoperiri. Nu suportă să stea într-un singur loc. Viața lor este o adevărată aventură.

Zodiile de Aer – Gemeni, Balanță, Vărsători
Scopul Gemenilor în această viață este să socializeze, să-și facă prieteni. Sunt mereu în centrul atenției, au un dar înnăscut de a se face plăcuți și de a aduna oameni în jurul lor.

Balanțele vor tot timpul să se autodepășească, sunt în permanență într-o competiție cu ele însele și totodată prin comportamentul lor, îi încurajează și pe alții să-și dorească să reușească mai multe în viață.

Vărsătorii vor schimbare, dar nu una care să-i vizeze pe ei, ci pe cei din jurul lor. Vor să schimbe caractere, comportamente, atitudini.

Zodiile de Apă – Rac, Scorpion, Pești. Scopul nativilor zodiei Rac este să-și facă prieteni, să trăiască fix acolo unde sunt mulți oameni, să facă mult voluntariat și să scoată la lumină oameni valoroși.

Scorpionul îi ajută pe cei din jur să trăiască viața la intensitate maximă, să simtă emoție din orice, să se bucure de cele mai mărunte lucruri.

Scopul nativilor zodiei Pești este să facă artă. Ei sunt veșnic copii, niciodată nu știi care este vârsta lor reală.