Horoscop 27 septembrie 2021. Zodia care pierde o sumă mare de bani din cauza bunăvoinței exagerate

Share
Horoscop 27 septembrie 2021. O nouă săptămână cu noi vești astrologice pentru cele 12 zodii. Se anunță tensiuni mai ales în zilele de miercuri și joi, când se vor isca certuri în cuplu și în familie. Până atunci, vă prezentăm previziunile pentru prima zi din săptămână.

Horoscopul zilei de luni, 27 septembrie 2021
Iată care sunt cele mai importante previziuni astrologice în funcție de fiecare semn zodiacal în parte:

Zodia Berbec
Ziua bună se cunoaște de dimineață pentru acești nativi care se vor trezi cu multă energie și chef să încerce lucruri noi. Mici probleme ar putea apărea la locul de muncă din cauza unor întârzieri, dar nu va fi ceva care să le strice buna dispoziție.

Zodia Taur
Morala zilei pentru Taur: de ce te temi, de aia nu scapi. Ia-ți inima în dinți și înfruntă-ți temerile pentru că nu există nicio modalitate să le dai skip, să le ignori și să te prefaci că nu există.

Zodia Gemeni
Ceri multe de la cei din jur, dacă se poate să-ți ofere toată atenția ta, dar întrebarea este: tu ce oferi în schimb? Te plângi mult și astăzi ai putea avea probleme din cauza acestui comportament.

Zodia Rac
Racii pierd bani dintr-o greșeală care îi va costa pe termen lung. Sunt prea darnici, prea mână-largă, prea sensibili la nevoile celorlalți și din această cauză se vor vedea în postura de a-și lua gândul de la o sumă mare pe care au dat-o cu împrumut.

Zodia Leu
Leii se gândesc numai la bani, cum să facă să-i înmulțească. Nu au un plan de bătaie, dar știu că timpul înseamnă bani și de aceea și-au luat gândul de la vacanță și sunt puși pe treabă.

Zodia Fecioară
Fecioarele încep săptămâna cu griji, calcule, măsurători, acte și contracte. Trebuie să fie foarte atente la ce semnează în această zi pentru că orice decizie luată astăzi va avea consecințe pe termen lung.

Zodia Balanță
Pentru Balanțe a venit timpul să se deconecteze de la treburile casnice și să plece într-o mică aventură de mână cu persoana iubită. Profitați pentru că urmează o perioadă cu multe proiecte.

Zodia Scorpion
Cu treburi administrative își vor începe Scorpionii ziua și implicit săptămâna. Vor avea de pus la punct niște chestiuni amânate de n ori și este posibil să primească musafiri, dar asta în a doua parte a zilei.

Zodia Săgetător
Aventura este cuvântul care stă la baza acțiunilor celor născuți în zodia Săgetător. Tot ce au în minte este să călătorească, să descopere locuri, să cunoască oameni, să depășească granițe și limite.

Zodia Capricorn
Pentru acești nativi săptămâna începe cu activități în familie. Cei care au copii vor fi solicitați să se implice în jocurile lor, iar restul se vor întâlni cu rude pe care nu le-au mai văzut de multă vreme.

Zodia Vărsător
Aveți nevoie de mai multă atenție decât poate și vrea partenerul de viață să vă ofere. Poate ar trebui să nu vă mai bazați fericirea pe cei din jur și să găsiți în voi motive de împlinire și mulțumire.

Zodia Pești
Paza bună trece primejdia rea – aceasta este morala zilei de astăzi pentru cei născuți în zodia Pești. Aveți grijă ce decizii luați, stați la adăpost și nu călcați pe nisipuri mișcătoare.