Ce se întâmplă, de fapt, cu Viorica de la Clejani. Fotografia care i-a îngrijorat pe fani

Ce se întâmplă, de fapt, cu Viorica de la Clejani, infectată cu COVID-19. Soțul artistei a postat o fotografie care i-a îngrijorat pe fani.

Ce se întâmplă, de fapt, cu Viorica de la Clejani, care s-a infectat cu COVID-19 recent. Cântăreața a fost internată la „Matei Balș”. În urmă cu câteva zile, aceasta le-a spus fanilor că se simte mai bine și că a ajuns acasă.

Soțul ei, Ioniță de la Clejani, a postat o imagine cu artista pe patul de spital, lucru care i-a șocat pe fani. Se pare că Viorica nu a scăpat de virus și a fost nevoită să primească, din nou, îngrijiri medicale.

Ce se întâmplă, de fapt, cu Viorica de la Clejani
Iată ce se întâmplă, de fapt, cu Viorica de la Clejani. Cu puțin timp în urmă, soțul ei a postat o imagine din spital cu artista, aflată în pat, cu o mască de oxigen, internată la Institutul „Matei Balș”.

Această ipostază i-a șocat pe fani, mai ales că interpreta de muzică lăutărească spunea, recent, că se simte mai bine și este acasă.

Ioniță de la Clejani a postat fotografia astăzi, pe pagina oficială de Facebook a celor doi soți. Artistul a ținut să le mulțumească tuturor pentru gândurile bune și i-a avertizat că infectarea cu SARS – CoV – 2 nu este o glumă.

Cântărețul s-a speriat foarte tare atunci când soția lui s-a infectat cu coronavirus. Acesta a făcut apel la fani să se roage pentru sănătatea Vioricăi și să traverseze cu bine această perioadă.

„Vă mulțumesc tuturor pentru grijă! Vă dați seama că nu e o glumă. Ne-am speriat, mi-a fugit Pământul de sub picioare, ea e tot Universul nostru, al meu și al copiilor!

După o perioadă agitată pe care am traversat-o, viața ne încearcă și mai mult, dar ne păstrăm credința și ne rugăm pentru sănătatea Vioricăi, a familiei noastre și a tuturor! Doamne ajută!

Să fiți sănătoși și să auzim de bine. Toată dragostea și recunoștința noastră! Cu respect, Ioniță!”, a scris Ioniță de la Clejani pe Facebook. sursa: fanatik.ro