Horoscop Neti Sandu! Ce le așteaptă pe zodii până la final de an

În lunile care au rămas din anul 2021, se pare că astrele au planuri mari pentru noi. Neti Sandu ne oferă cele mai interesante previziuni pentru următoarea perioadă și ne avertizează cu privire la evenimentele mai puțin plăcute care vor avea loc în viața noastră.

Zodia Berbec
Celebrul astrolog a precizat că anul acesta este unul misterios pentru această zodie și se pare că și următoarele luni vor fi la fel. Berbecii vor avea parte de surprize mari, la care nici măcar nu își permiteau să spere, dar se pare că au noroc mare.

Zodia Taur
Lunile următoare te vor ajuta să te focusezi și mai bine pe locul de muncă. Te așteaptă foarte multe reușite în afaceri. Nu duci lipsă de idei și planuri, iar tot ce îți rămâne este să le pui în aplicare în perioada următoare.

Zodia Gemeni
Viața Gemenilor se schimbă și vor primi o a doua șansă. E cineva care îl va trage de mânecă pe acest nativ și care nu îl lasă niciodată să se culce pe o ureche, ci vrea să-l vadă cum evoluează.

Zodia Rac
În următoarea perioadă vei avea parte de multe beneficii în plan financiar, lucru care te va uimi și pe tine. Primești daruri sau surplusuri pe lângă salariu, ceea ce nu poate decât să te bucure.

Zodia Leu
Succesul este de partea ta în plan profesional. Poți încheia niște contracte foarte serioase și îți poți schimba chiar și locul de muncă, pentru că vei primi o propunere pe care nu ai cum să o ratezi, pentru că nu se va mai ivi altădată.

Zodia Fecioară
Lunile care vin înseamnă pentru tine muncă în exces și mult, mult stres. Oboseala poate strica sănătatea, trebuie făcut ceva în acest sens, pentru că nu vei rezista prea mult în acest ritm. Trebuie să ai mereu un plan de rezervă și o soluție la tot.

Zodia Balanță
Balanțele se focusează cel mai mult pe partea amoroasă, unde vor să exceleze mereu. Poate vrei un copil, însă acest aspect mai întârzie pentru că trebuie să ai grijă de tine, în primul rând, înainte de a te implica în așa ceva.

Zodia Scorpion
Șefii dintr-o dată au mari pretenții, apar situații neobișnuite și trebuie neapărat să reacționeze. Faptul că ei sunt nemulțumiți te indispune și te face să te gândești serios că ai o problemă chiar tu.

Zodia Săgetător
Nu stai deloc bine la capitolul comunicare! Sinceritatea te-ar putea consta mult anul acesta și asta din cauza faptului că vrei mereu să spui adevărul și lucrurilor pe nume. Pe unii îi deranjează să fii direct, mai bine îi ignori.

Zodia Capricorn
Capricornul avea așteptări ceva mai mari de la sectorul financiar anul acesta, dar se pare că surprizele nu vor fi deloc unele plăcute. Socotelile nu se vor potrivi, dar va putea să trăiască și cu puțin, pentru că se descurcă mereu.

Zodia Vărsător
Anul 2021 este unul bun din punct de vedere financiar, profiturile sunt la ordinea zilei, dar nu stai bine la capitolul dragoste. Problemele în cuplu îți dau mari bătăi de cap și parcă nu vezi vreun semn că vor fi rezolvate.

Zodia Pești
Fii atent la sănătate lunile următoare. Încă de la început am știut că anul 2021 ne va testa din acest punct de vedere, dar pentru unii va fi ceva mai complicat decât pentru ceilalți. Cel mai bine ar fi să eviți complicațiile decât să le tratezi.