Gabriela Prisăcariu a dezvăluit numele copilului. Ce nume inedit a ales pentru micuț

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor de când au devenit părinți. Chiar dacă au mai avut parte de momente plăcute împreună, nimic nu se compară cu ceea ce trăiesc acum. Deși au fost rezervați li secretoși, se pare că nu au mai rezistat și au dezvăluit numele special pe care l-au ales pentru micuț.

Gabriela și Dani au ales un nume special
Gabriela și Dani Oțil au devenit părinți de aproape o lună. Cei doi au evitat să publice imagini cu micuțul și nici nu au dat prea mult detalii despre el, pentru că au considerat că este mai bine să mai aștepte.

Chiar dacă a apărut o fotografie cu cel mic în mediul online, de atunci au început să-i acopere chipul mereu. Cât despre numele acestuia, nicio vorbă. Pentru că mulți sunt curioși cum o să-l cheme pe fiul ei, Gabriela a spus, inițial, că nu are nicio idee și, ulterior, a dezvăluit că numele este format din patru litere, făcându-i curioși pe cei din mediul online.

Totuși, modelul nu a mai rezistat și a dat vestea cea mare într-un mod inedit. apelativul „Cârcel” – iată că a venit momentul în care matinalul și soția sa au făcut marele anunț. Într-o postare pe Instagram, Gabriela Prisacariu a anunțat cum îl va chema pe cel mic. Pe motiv că acesta a pregătit un Giveaway pentru cei din mediul online, modelul a dezvăluit că pe cel mic îl cheamă Luca Tiago.

Gabriela, luată în vizor de fani
Gabriela este o mămică tânără, dar foarte pregătită. A așteptat cu nerăbdare să devină mamă și deja și-a intrat serios în rol. Din câte a declarat, are noroc de un copil foarte cuminte, care nu îi dă bătăi de cap.

Ea îi ține la curent pe fanii ei și le vorbește despre orie experiență. Soția lui Dani Oțil a anunțat că îl va înfășa o perioadă pe cel mic, motiv pentru care internauții au reacționat. Aceștia au criticat-o pentru decizia luată, însă ea nu i-a luat în seamă, explicând că fiecare este liber să facă ce vrea cu copilul său. În plus, și-a motivat clar alegerea, explicând că a aflat că cei mici se sperie de mâinile lor în timp ce dorm.

„Aoleu, fiecare își crește copilul așa cum vrea, înfășat, neînfășat, fiecare face cum simte. Plus că există, nu știu dacă știați… copiii se sperie de mânuțele lor în somn pentru că ei în burtică stau strânși, strânși.

Acum nu că eu m-aș pricepe foarte mult, chiar deloc, dar fiecare face cum vrea. Ce v-am zis eu cum să vă creșteți copilul? Era doar o discuție amuzantă. Nu mai aveți simțul umorului.”, a spus Gabriela Prisăcariu.